CELEBRITIESSHOWBIZΗ αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά: «Πήγα μόνη μου να γεννήσω!» (βίντεο)

Η αποκάλυψη της Βίκυς Καγιά: «Πήγα μόνη μου να γεννήσω!» (βίντεο)

Εδώ και δυο μήνες η Βίκυ Καγιά πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, τον Κάρολο, καρπό του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά.

Η παρουσιάστρια μέχρι την ώρα του πελαργού δεν σταμάτησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, αφού είναι μια σωστή επαγγελματίας. Μόνο μια ημέρα πριν πάει στο μαιευτήριο δεν παρουσιάστηκε στην εργασία της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία με την Bianca και τον Ηλία Κρασσά στην πισίνα (εικόνες)

Καλεσμένη τη Δευτέρα το πρωί στη Φαίη Σκορδά, η Βίκυ ανέφερε ότι είχε προγραμματίσει τον τοκετό μια εβδομάδα αργότερα, αλλά ο μικρός είχε άλλα σχέδια. «Παρασκευή βράδυ σταματήσαμε τα γυρίσματα, Σάββατο, έσπασαν τα νερά», είπε  εξηγώντας πως για ακόμα μια φορά πήγε μόνη της στο μαιευτήριο.

«Όπως και με την Μπιάνκα έτσι και με τον Κάρολο, είχα προγραμματίσει εγώ διάφορα και σπάσαν τα νερά. Και πήγα πάλι μόνη μου στο μαιευτήριο, με την τσαντούλα μου, “πάλι μόνη σας κυρία Καγιά”, μου είπαν, “ε τι να κάνω, πάλι μόνη μου”», είπε αναφέροντας πως ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς, ήταν για σκι με τα δυο μεγαλύτερα παιδιά του, στην Αράχωβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν να μην γέννησε ποτέ! Δες την Βίκυ Καγιά, λίγες εβδομάδες μετά τη γέννα (εικόνες)

«Η Μπιάνκα στην παιδική χαρά με τη μαμά μου, ο Ηλίας στην Αράχωβα κι εγώ μόνη μου στο Ιασώ “γεια σας”», ανέφερε ξεσπώντας σε γέλια. «Ήρθαν μετά οι δικοί μου, ήμουν με τις βεντούζες και τους περίμενα», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS