CELEBRITIESSHOWBIZΗ απόλυτη ανατροπή στη Eurovision - Φαβορί για τη νίκη η Κύπρος!...

Η απόλυτη ανατροπή στη Eurovision – Φαβορί για τη νίκη η Κύπρος! (βίντεο)

Είναι η είδηση της ημέρας για τους Κύπριους φαν της Eurovision! Η Ελένη Φουρέιρα φλετράρει με την πρωτιά στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision!

Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, από σήμερα 8 Μαΐου, η Ελένη Φουρέιρα είναι το Νο 1 φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στη Eurovision.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eurovision: Απόψε η Κύπρος ρίχνεται στη μάχη για μια θέση στον τελικό!

Η χθεσινή τελική πρόβα ενόψει του α’ ημιτελικού, ο οποίος διεξάγεται απόψε, εκτόξευσε κυριολεκτικά την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego» ψηλά στα προγνωστικά.

Όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ενημέρωσης, το χειροκρότημα που κέρδισε η κυπριακή συμμετοχή ήταν το πιο δυνατό σε σχέση με όλους τους αντιπάλους. Αυτό,  ανάγκασε τις στοιχηματικές εταιρείες να αναπροσαρμόσουν τις αποδόσεις τους και να θέσουν ως πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης την Ελένη Φουρέιρα.

Να σημειώσουμε ότι την πρόβα αυτή παρακολούθησαν και οι κριτικές επιτροπές των χωρών, δίνοντας τις τελικές τους βαθμολογίες.

Δείτε τη χθεσινή τελική πρόβα της Ελένης Φουρέιρα:

Πλέον, η νίκη της Κύπρου «πληρώνει» κατά μέσο 3,50, εκθρονίζοντας από την πρώτη θέση το Ισραήλ (με απόδοση 4,00), που μέχρι και χθες ήταν το πρώτο φαβορί για τη νίκη.

Πρόκειται για μια τεράστια και απρόσμενη εξέλιξη, αφού, μόλις επιβεβαιώθηκε η εκπροσώπηση της Κύπρου από την Ελένη Φουρέιρα τον Φεβρουάριο, τα γραφεία στοιχημάτων είχαν τη συμμετοχή της χώρας μας στην 34η θέση.

Όταν το “Fuego” κυκλοφόρησε στις 2 Μαρτίου, η Φουρέιρα βρέθηκε στην 22η θέση κι έμεινε κάτω από την 20άδα σχεδόν όλο τον Απρίλιο, μέχρι την πρώτη πρόβα της στις 30 Απριλίου, που την εκτίναξε στην 8η θέση των φαβορί για τη νίκη στη Eurovision, αναφέρει ξένη ιστοσελίδα.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις των μπουκ και η Κύπρος κατακτήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού τη νίκη!

Δείτε βίντεο από τη δεύτερη πρόβα της Ελένης Φουρέιρα:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS