CELEBRITIESSHOWBIZΗ δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κωστή Μαραβέγια! (βίντεο)

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση της Τόνιας Σωτηροπούλου στον Κωστή Μαραβέγια! (βίντεο)

Προορισμός του «Celebrity Travel» αυτή τη φορά ήταν η μαγευτική Κούβα με τον Νίκο Κοκλώνη να φιλοξενεί στην εκπομπή του την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Μάνο Γαβρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Full in love: Η Τόνια Σωτηροπούλου φωτογραφίζει τον Κωστή Μαραβέγια στην Κούβα! (εικόνες)

Για πρώτη φορά η Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε ανοιχτά και παραδέχτηκε τη σχέση της, αποκαλύπτοντας πόσο ερωτευμένη είναι με τον Κωστή  Μαραβέγια: «Ναι είμαι πολύ ερωτευμένη. Είναι πολύ χαρούμενη περίοδος για εμένα η περίοδος αυτή».

Επίσης ανέφερε για τον σύντροφό της: «Θεωρώ πραγματικά ότι είναι από τους πιο χαρισματικούς, ταλαντούχους και φωτεινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι πολύ μεγάλο δώρο και αξία για οποιονδήποτε μπορεί να έχει τον Κωστή στη ζωή του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σωτηροπούλου-Μαραβέγιας: Ο τρελός χορός τους στην Κούβα και η πρώτη τους κοινή συνέντευξη (βίντεο)

Ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε καλεσμένος στο «Πρωινό» και μίλησε για το ταξίδι αυτό και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του Κωστή Μαραβέγια συνέπεσαν «τυχαία» την ίδια χρονική περίοδο με τα γυρίσματα του «Celebrity Travel» στην Κούβα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ο Κωστής Μαραβέγιας επιλέγει καθημερινά για εσάς από τις 15.00 μέχρι και τις 16.00 τα αγαπημένα του τραγούδια  στον ACTIVE 107,4 & 102,05 και κάθε Σάββατο από τις 10.00 – 15.00.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS