CELEBRITIESSHOWBIZΗ επική τούμπα της Μαρίας Ονησιφόρου σε πισίνα στην Πάφο!

Η επική τούμπα της Μαρίας Ονησιφόρου σε πισίνα στην Πάφο!

Το περασμένο Σάββατο, η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του Sfera 96,8 Μαρία Ονησιφόρου βρέθηκε στο Paphos Aphrodite Waterpark για live link με τον Sfera και βρήκε την ευκαιρία να… δροσιστεί.

Λίγο πριν αρχίσουν, επιχείρησε να ποζάρει πάνω από την πισίνα και μάλιστα προσπάθησε να κάνει ένα άλμα μέσα στο νερό που ωστόσο δεν υπολόγιζε πώς θα εξελιχθεί!

Όπως θα δείτε, γλίστρισε και βρέθηκε ολόκληρη μέσα στο νερό με τα ρούχα τα οποία φορούσε. Το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο κατέγραψε με την κάμερα του κινητού της η ραδιοφωνική παραγωγός Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους και το ανέβασε αμέσως σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ενώ όπως ήταν αναμενόμενο έγινε αμέσως χαμός.

Αποτέλεσμα αυτού και οι δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί να γελούν ασταμάτητα ενώ όπως βλέπουμε στο βίντεο, η Μαρία μας από τα γέλια μετά δυσκολίας καταφέρνει να σηκωθεί από το νερό.

Διαβάστε επίσης: Η Μαρία Ονησιφόρου δίνει ρέστα στο Tik Tok! Τα βιντεάκια που λατρέψαμε

Μάλιστα όπως θα δείτε έγραψε ότι η επική αυτή τούμπα δεν ήταν στημένη αφού όπως καταλαβαίνουμε δεν ήθελε να βουτήξει μέσα στο νερό απλά να βάλει τα πόδια της!

Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε: 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS