CELEBRITIESSHOWBIZΗ Irina Shayk με φουσκωμένη κοιλιά στη Disneyland

Η Irina Shayk με φουσκωμένη κοιλιά στη Disneyland

Το σούπερμοντελ διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους. Η Ιρίνα Σάικ φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της μητέρας.

Η ίδια αποφάσισε να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και να νιώσει και πάλι παιδί. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της Disneyland;

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» στο δημοφιλές θεματικό πάρκο μαζί με την αδερφή της, Τατιάνα Πετένκοβα και τα δύο της ανίψια.

Η Σάικ, που περιμένει το πρώτο της παιδί μαζί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ, έχει ήδη αρχίσει να φουσκώνει, φρόντισε όμως να κρατήσει αυτό το «σημάδι» της εγκυμοσύνης της όσο πιο καλά κρυμμένο γίνεται.

Ετσι, επέλεξε ένα σύνολο σε τόταλ μπλακ. Φόρεσε ένα μαύρο κολάν, μαύρα αθλητικά, μαύρο παλτό το οποίο έδεσε στη μέση της προκειμένου να καλύψει την κοιλιά και μπήκε στο κλίμα της Disney με μια στέκα της Minnie Mouse στα μαλλιά.

Τόσο το μοντέλο, όσο και η αδερφή της με τα δύο της παιδιά παρέμειναν στο πάρκο μέχρι αργά, κάνοντας βόλτες και παρακολουθώντας τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Η ίδια μάλιστα εθεάθη να κρατάει και το καρότσι με το μικρό της ανηψάκι.

Από την παρέα και το οικογενειακό κλίμα έλειπε όμως ο αγαπημένος της Κούπερ.

https://www.instagram.com/p/BQ4i3z8FCUg/

View this post on Instagram

⭐️Ирина Шейк нередко навещает свою семью в Челябинске, но из-за беременности с трансатлантическими перелетами пришлось повременить✈️. Однако настоящую семью расстояния не останавливают💖 – старшая сестра Татьяна с детьми на днях прилетела к Ирине в Лос-Анджелес🌆. За отличным времяпрепровождением Ирина с сестрой и племянниками – Ириной и Максимом – отправились в Диснейленд🎉, где папарацци, на радость поклонникам, удалось сделать яркие кадры📷 Подробности по ссылке в профиле @hello__ru #hello__ru #irinashayk

A post shared by HELLO! Russia (@hello__ru) on

View this post on Instagram

#irinashayk #disneyland #disney #22/02/17

A post shared by Irina Shayk Mexican Fans (@irinashaykmexicanfans) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS