CELEBRITIESSHOWBIZΗ Καμίλα για τη σχέση της με τον Κάρολο: «Ήμουν φυλακισμένη μέσα...

Η Καμίλα για τη σχέση της με τον Κάρολο: «Ήμουν φυλακισμένη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι»

Για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δεν ήταν παρά ένα… ροτβάιλερ. Για τους Βρετανούς, υπήρξε η «αντροχωρίστρα». Ο εφιάλτης της μετέπειτα δούκισσας της Κορνουάλης, όμως, αποδείχθηκε πολύ μεγαλύτερος.

Σήμερα, που η ίδια έχει γίνει αποδεκτή από τους Βρετανούς στο σύνολό τους, η ίδια έρχεται να ταράξει ξανά τα νερά με δηλώσεις – φωτιά για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τον οποίο παντρεύτηκε ύστερα από 35 χρόνια σχέσης το 2005.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Τhe Mail» του «You magazine», έκανε λόγο για «ζωή – μαρτύριο» μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Κάρολο, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με τη Lady Di. Η ίδια θυμάται πως αδυνατούσε να βγει από το σπίτι της φοβούμενη τον δημόσιο διασυρμό.

«Δεν μπορούσα να πάω σχεδόν πουθενά. Ήταν πολύ δυσάρεστο όλο αυτό που συνέβαινε και δεν θα ήθελα να το ζήσει ούτε ο χειρότερος εχθρός μου. Διάβαζα όλη μέρα. Πίστευα ότι αυτό ήταν τουλάχιστον κάτι θετικό: Το να διαβάζω δηλαδή όλα αυτά τα βιβλία που ήθελα να διαβάζω και να μαθαίνω να ζωγραφίζω. Παρόλα αυτά, αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι σκληρή αλλά σίγουρα είμαι δυνατός χαρακτήρας. Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται στο πώς μεγαλώνεις. Μεγάλωσα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS