ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κάρλι Κλος παντρεύτηκε και συγγένεψε με τον Τραμπ - H φωτογραφία...

Η Κάρλι Κλος παντρεύτηκε και συγγένεψε με τον Τραμπ – H φωτογραφία από τον γάμο

Στα άσπρα ντύθηκε την Πέμπτη το σουπερμόντελ Κάρλι Κλος και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζουσουά Κάσνερ (αδελφό του Τζάρεντ Κάσνερ, σύζυγο της Ιβάνκα Τραμπ), στην Νέα Υόρκη.

Ο γάμος του σουπερμόντελ έγινε σε κλειστό κύκλο, ενώ την είδηση μοιράστηκε η ίδια η Κλος με μία φωτογραφία στο Instagram.

Φορώντας ένα υπέροχο φόρεμα Diοr με διαφάνεια και δαντέλα στην περιοχή του ντεκολτέ, η Κάρλι Κλος πόζαρε με το μακρύ πέπλο της έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο την ώρα του μυστηρίου.

View this post on Instagram

10.18.2018 ❤️

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Το 26χρονο μοντέλο έκανε πριν μία εβδομάδα και τον πολιτικό του γάμο, περνώντας μαζί με τον 33χρονο Αμερικάνο επιχειρηματία και αγαπημένο της από το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Η Κάρλι Κλος γνώρισε τον Τζοσουά Κάνερ, αδελφό του άνδρα της Ιβάνκα Τραμπ, Τζερντ Κάσνερ, πριν 6 χρόνια και από τότε είναι αχώριστοι, ενώ ο επιχειρηματίας της έκανε πρόταση γάμου τον Ιούλιο, δίνοντας της ένα πανέμορφο μονόπετρο που μέχρι και η ηλεκτρονική έκδοση της αμερικάνικης Vogue έκανε θέμα.

 

Σχετικά με τον θρησκευτικό γάμο, ένας καλεσμένος δήλωσε στο People πως το μυστήριο έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο, ενώ το ζευγάρι ακτινοβολούσε από ευτυχία.

Μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε να κάνει μία παραδοσιακή εβραϊκή τελετή στην Νέα Υόρκη, γι΄αυτό και η Κλος ασπάστηκε στον Ιουδαϊσμό λίγες μέρες πριν.

Η επιλογή του νυφικού επίσης δεν ήταν τυχαία, καθώς η πανέμορφη καλλονή έχει μία μακροχρόνια αγάπη και σχέση με το γαλλικό οίκο μόδας, ενώ η πρώτη της διαφήμιση για την Dior ήταν μόλις σε ηλικία 17 ετών.

Στο μυστήριο μάλιστα είναι πολύ πιθανόν να παρευρέθηκε και η Ιβάνκα Τραμπ , η οποία εθεάθη να βγαίνει από το διαμέρισμά της στην Νέα Υόρκη μαζί με τον άνδρα της και τα παιδιά της το πρωί της Πέμπτης κατά τις 9 το πρωί.

Στο γάμο παρευρέθηκαν περίπου 80 άτομα, ενώ το ζευγάρι λέγεται πως σχεδιάζει μία μεγάλη γαμήλια δεξίωση την… Άνοιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS