CELEBRITIESSHOWBIZΗ Κέιτλιν Τζένερ αδειάζει τις Καρντάσιαν τις οποίες θεωρεί «ρουφιάνες» και δεν...

Η Κέιτλιν Τζένερ αδειάζει τις Καρντάσιαν τις οποίες θεωρεί «ρουφιάνες» και δεν τους μιλά καν

Υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο οι Kardashians ανακάλυψαν μαζί με όλους τους άλλους την επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που έκανε η Κέιτλιν Τζένερ. Και αυτός είναι πως τις θεωρεί «ψιλορουφιάνες»- το λέει λίγο πιο κομψά βέβαια, αλλά αυτό εννοεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Εξωφρενικά ποσά στην Κιμ Καρντάσιαν για να βγάλει σέλφι σε πάρτι

Σε νέα της συνέντευξη, εμφανίζεται και πάλι πικραμένη που πλέον δεν έχει δεσμούς με την διάσημη οικογένεια καθώς δεν της μιλάει κανείς πια.   Η Jenner όμως λέει πως η απόφασή της να κρατήσει μερικά μυστικά από την οικογένεια της έγινε για να προστατευθεί η ίδια. «Όχι, δεν είπα σε κανέναν», είπε η Τζένερ «Γιατί; Δεν ήταν δική τους δουλειά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ποια γνωστή Ελληνίδα φόρεσε το ίδιο κόκκινο φόρεμα με την Κιμ Καρντάσιαν; (εικόνες)

Μετά από επιμονή του Πιρς Μόργκαν πως η δική της οικογένεια θα έπρεπε να γνωρίζει και όχι να το μάθε από ένα βιβλίο η Jenner παραδέχεται πως το θέμα είχε να κάνει με εμπιστοσύνη και λέει πως φοβήθηκε πως θα το διέρρεαν στον Τύπο.  «Δεν τους εμπιστευόσασταν;» ρώτησε ο Μόργκαν. «Φυσικά όχι» λέει με νόημα η Τζένερ.   Η Jenner παραδέχθηκε επίσης ότι δεν μιλάει πια στους Kardashians, αλλά δήλωσε πως πάντα θα ανησυχεί για τις Κένταλ και Κάιλι που είναι τα βιολογικά της παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (εικόνες)

Υπήρξε πάντως και μια στιγμή όπου η Τζένερ ενοχλήθηκε πολύ με τον παρουσιαστή και ένα σχόλιο για την ανατομία της που έκανε.   Και φυσικά δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά της και δεν παρέλειψε να τον επιπλήξει για το άκομψο χιούμορ του.

https://www.youtube.com/watch?v=wvjldwn_S_o

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS