ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Khloe Kardashian μιλάει πρώτη φορά για τη μητρότητα και συγκινεί! (εικόνες)

Η Khloe Kardashian μιλάει πρώτη φορά για τη μητρότητα και συγκινεί! (εικόνες)

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Khloe Kardashian, η οποία πριν από περίπου τρεις μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και καρπό του έρωτα της με τον μπασκετμπολίστα των Cleveland Cavaliers, Tristan Thompson. Η reality star πλέει σε πελάγη ευτυχίας και λατρεύει την κόρη της όσο τίποτα άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Kim Kardashian ευχήθηκε στην Khloe για τα γενέθλιά της, με την πιο υπέροχη φωτογραφία

Και δεν την αδικούμε, γιατί εδώ που τα λέμε, η μικρή True είναι ένα γλυκύτατο μωρό και πάρα πολύ χαμογελαστό. Η 33χρονη star μίλησε πρώτη φορά για την μητρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε, πως είναι εκπληκτικό να είσαι μαμά.

Ένας από τους fans της σχολίασε μία ανάρτηση της στο Twitter και την ρώτησε πως νιώθει σαν μαμά και η reality star δεν μπορούσε να μην απαντήσει. «Ειλικρινά είναι κάτι εκπληκτικό. Φυσικά και είναι μία τεράστια προσαρμογή, είναι όμως υπέροχα», έγραψε στο σχόλιο της.

Μάλιστα στο Instagram της ανέβασε και κάποια stories στα οποία άλλαζε την μικρή της και η λεζάντα της έγραφε, πως είναι πραγματικά εθισμένη μαζί της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Khloe Kardashian τρολάρει την Kendall Jenner στο Instagram και είναι πραγματικά πολύ αστείο

Η μικρή True της έχει κλέψει καρδιά και μυαλό και καθόλου δεν απορούμε, γιατί είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ειδικά όταν την τραβάει βίντεο κι εκείνη συνεχώς χαμογελάει, είναι πραγματικά ότι πιο όμορφο και γλυκό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Δες τις φωτογραφίες και το βίντεο παρακάτω.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS