CELEBRITIESSHOWBIZΗ Kim Kardashian ευχήθηκε στην Khloe για τα γενέθλιά της, με την...

Η Kim Kardashian ευχήθηκε στην Khloe για τα γενέθλιά της, με την πιο υπέροχη φωτογραφία

Η Khloe Kardashian είχε τα γενέθλιά της την Τετάρτη και από νωρίς άρχισε να δέχεται δώρα και ευχές.

Παρόλο που η reality star πέρασε δύσκολα με τη σχέση της, ίσως είναι μία από τις πιο όμορφες χρονιές για εκείνη, αφού φέτος έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Khloe Kardashian τρολάρει την Kendall Jenner στο Instagram και είναι πραγματικά πολύ αστείο

Μία από τις αδερφές της και πιο συγκεκριμένα η Kim Kardashian της ευχήθηκε χρόνια πολλά μέσα από το Instagram account της, ανεβάζοντας την πιο όμορφη και υπέροχη φωτογραφία τους που έχουμε δει έως τώρα. Η 34χρονη πλέον star κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της True και την μικρότερη ανιψιά της, Chicago, και δεν έχουμε λόγια να περιγράψουμε αυτό το υπέροχο και πανέμορφο θέαμα που βλέπουμε.

Η True βέβαια έδειχνε κάπως προβληματισμένη στην εν λόγω φωτογραφία, αλλά πάντα γλυκύτατη και χαριτωμένη. Όσο για την Chicago; Ίσως να μην έχουμε δει πιο χαμογελαστό παιδί από αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Khloe Kardashian τρολάρει την Kendall Jenner στο Instagram και είναι πραγματικά πολύ αστείο

«Χρόνια πολλά σε μία από τις πιο αγαπημένες που ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη. Khloe, αυτήν την χρονιά έδειξες τόση δύναμη, όσο κανένας άλλος. Σε θαυμάζω που πάντα ακολουθείς την καρδιά σου. Λατρεύω να σε βλέπω ως μαμά και ανυπομονώ για τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν. Ας σε γιορτάσουμε σήμερα, σε αγαπώ ως το άπειρο», έγραψε στη λεζάντα της η Kim και οποιοδήποτε άλλο σχόλιο κι αν κάνουμε θα είναι περιττό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS