CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε φορώντας ρούχο του πρίγκιπα Χάρι (εικόνες)

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκε φορώντας ρούχο του πρίγκιπα Χάρι (εικόνες)

Η βασιλική περιοδεία της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι ολοκληρώθηκε. Όλες αυτές τις ημέρες είδαμε τη δούκισσα του Σάσσεξ να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις φορώντας το ένα κομψό ρούχο μετά το άλλο.

Ωστόσο, στο τουρ στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία δεν φόρεσε μόνο φινετσάτα φορέματα, σικάτα σακάκια και μοδάτα τζιν. Φόρεσε και ένα ρούχο του πρίγκιπα Χάρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Χάρι φωτογράφισε τη Μέγκαν να κρατά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (εικόνες)

Σε μια από τις τελευταίες ημέρες της μακράς περιοδείας του πριγκιπικού ζεύγους, η Μέγκαν Μαρκλ, έγκυος στον τέταρτο μήνα, δανείστηκε ένα από τα μπουφάν του πρίγκιπα Χάρι προκειμένου, προφανώς να αντιμετωπίσει το κρύο.

Η Μέγκαν Μαρκλ φωτογραφήθηκε στο Redwoods Treewalk Rotorua, το εντυπωσιακό δάσος της Νέας Ζηλανδίας, φορώντας ένα μαύρο μπουφάν που μερικές ημέρες πριν φορούσε ο πρίγκιπας Χάρι, συγκεκριμένα κατά την επίσκεψή του στο εθνικό πάρκο Abel Tasman.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσο κόστισε η γκαρνταρόμπα της Meghan Markle για τη βασιλική περιοδεία;

Αν και το σκανδιναβικό brand Norrøna φτιάχνει και γυναικεία μπουφάν, η Μέγκαν Μαρκλ, κρίνοντας και από το γεγονός ότι της έπεφτε κάπως… μεγάλο, προτίμησε απλά να δανειστεί το μπουφάν του συζύγου της και όχι να αγοράσει ένα ίδιο δικό της.

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε συνδυάσει το μαύρο μπουφάν του συζύγου της με ένα μπλε πουλόβερ, ένα μαύρο skinny τζιν και μαύρα φλατ πόνυ Birdies παπούτσια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS