ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗ Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε το μίνι της εγκύου και είναι εντυπωσιακή...

Η Μέγκαν Μαρκλ φόρεσε το μίνι της εγκύου και είναι εντυπωσιακή (εικόνες)

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζουν τη βασιλική περιοδεία τους σε Αυστραλία-Νέα Ζηλανδία και εμείς δεν σταματάμε να απολαμβάνουμε τις εμφάνισεις του όμορφου ζευγαριού, αλλά και τις ενδυματολογικές εκπλήξεις της δούκισσα του Σάσεξ, μέσα από φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα δαχτυλίδια της Meghan Markle ίσως πρόδωσαν τον μήνα γέννησης του μωρού

Από τα φορέματα παραλίας, στις χολιγουντιανές και τις πριγκιπικές τουαλέτες και στα κοκτέιλ φορέματα και στα τζιν, η Μέγκαν Μαρκλ έκανε πάλι την έκπληξη φορώντας ένα μίνι λευκό φορεματάκι.

Αυτή τη φορά η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξε ένα λευκό tuxedo φόρεμα, το οποίο ήταν αρκετά φαρδύ από τη μέση και κάτω, επιτρέποντάς της να κρύψει όσο μπορεί τη φουσκωμένη της κοιλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Meghan Markle: Η εντυπωσιακή total white εμφάνισή της στα νησιά Φίτζι

Το φόρεμα αξίας 590 ευρώ ήταν δημιουργία της Νεοζηλανδής σχεδιάστριας Maggie Marilyn και ήταν η επιλογή της δούκισσας του Σάσεξ προκειμένου να βρεθούν σε μια εκδήλωση μαζί με τον Χάρι όπου οι οικοδεσπότες τους περίμεναν ντυμένοι με κοστούμια από το Lord of the Rings, λόγω… Χάλογουιν!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μέγκαν Μαρκλ φοράει μίνι. Η πρώτη ήταν πριν από λίγο καιρό, όταν είχε βάλει ένα επίσης tuxedo dress, αλλά μαύρο. Και επίσης τότε δεν ήταν έγκυος. Εμφανώς τουλάχιστον.

 

e

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS