CELEBRITIESSHOWBIZΗ πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα μαζί με τη νέα του...

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Λιάγκα μαζί με τη νέα του αγαπημένη

Μετά τις φήμες για το ειδύλλιο του Γιώργου Λιάγκα με μια μελαχρινή, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr απαθανάτισε τον παρουσιαστή με το νέο του αμόρε.

Ο παρουσιαστής, που μέχρι τώρα ήταν πολύ προσεκτικός με τα φώτα της δημοσιότητας, βρέθηκε πρόσφατα σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τη νέα του αγαπημένη.

Σύμφωνα με το Dimi΄s Blog και το Youweekly.g, «έφτασε σε νυχτερινό κέντρο μαζί με την σύντροφο του, μία φίλη της και τον Γιάννη Λάτσιο. Ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο κέντρο χέρι – χέρι με την αγαπημένη του αδιαφορώντας πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα.»

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο παρουσιαστής ζήτησε από τους φωτογράφους να φωτογραφίσουν μόνο αυτόν και όχι την αγαπημένη του.

«Εκείνη καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς στεκόταν διακριτικά δίπλα του και απολάμβανε το πρόγραμμα. Οι επαφές τους ήταν περιορισμένες, καθόντουσαν δίπλα δίπλα, απέφευγαν τα πολλά ενσταντανέ και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.»

Σύμφωνα με το Dimi’s Blog, η σχέση τους κρατάει εδώ και λίγους μήνες, αν και ο Γιώργος Λιάγκας πολιορκούσε για καιρό τη συγκεκριμένη κοπέλα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS