CELEBRITIESSHOWBIZΗ συγκινητική δήλωση της Θέκλας Πετρίδου για τον άντρα της: «Ταξίδεψα πολύ...

Η συγκινητική δήλωση της Θέκλας Πετρίδου για τον άντρα της: «Ταξίδεψα πολύ για να σε συναντήσω»

Η παρουσιάστρια και ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου ενώθηκε πριν λίγους μήνες με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα, δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της και δεν διαστάζει να το εκφράσει σε κάθε περίσταση. Το Σαββατοκύριακο η Θέκλα Πετρίδου ταξίδεψε για την Αθήνα για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου.

Με ανάρτησή της στο instagram εξομολογείται κάτι πολύ τρυφερό:

«Αν δεν τον είχα μαζί μου στις περιοδείες, δεν ξέρω αν θα τα έβγαζα πέρα. Κάτι ξέρει το σύμπαν ή ο Θεός που το έστειλε το ταίρι μου να με συναντήσει στην πιο κατάλληλη στιγμή… Παναγιώτη μου, αγαπώ σε και ευχαριστώ τόσο πολύ που με αντέχεις, με στηρίζεις, με καταλαβαίνεις και με εμψυχώνεις. Ο υπ’ αριθμόν 1 σύμμαχος μου ?
Παλιότερα, όταν μεγάλωνα δυο παιδιά μόνη μου μακριά από την οικογένεια μου, νόμιζα πως τότε είχα την μεγαλύτερη ανάγκη για σύντροφο-σύμμαχο-συναγωνιστή-εραστή και ήμουν ατυχής που δεν τον είχα στη ζωή μου. Τώρα καταλαβαίνω πως όλα έρχονται στην ώρα που είναι πιο χρήσιμα. Ταξίδεψα πολύ για να σε συναντήσω και πλέον δεν δύναμαι να ταξιδέψω χωρίς την ήρεμη δύναμη σου πλάι μου. Άνδρα μου αγαπώ σε!»

 

View this post on Instagram

Αν δεν τον είχα μαζί μου στις περιοδείες, δεν ξέρω αν θα τα έβγαζα πέρα. Κάτι ξέρει το σύμπαν ή ο Θεός που το έστειλε το ταίρι μου να με συναντήσει στην πιο κατάλληλη στιγμή… Παναγιώτη μου, αγαπώ σε και ευχαριστώ τόσο πολύ που με αντέχεις, με στηρίζεις, με καταλαβαίνεις και με εμψυχώνεις. Ο υπ’ αριθμόν 1 σύμμαχος μου 💙 Παλιότερα, όταν μεγάλωνα δυο παιδιά μόνη μου μακριά από την οικογένεια μου, νόμιζα πως τότε είχα την μεγαλύτερη ανάγκη για σύντροφο-σύμμαχο-συναγωνιστή-εραστή και ήμουν ατυχής που δεν τον είχα στη ζωή μου. Τώρα καταλαβαίνω πως όλα έρχονται στην ώρα που είναι πιο χρήσιμα. Ταξίδεψα πολύ για να σε συναντήσω και πλέον δεν δύναμαι να ταξιδέψω χωρίς την ήρεμη δύναμη σου πλάι μου. Άνδρα μου αγαπώ σε! #lovemyhubby #lovemyman #love #theklapetridou #ευγνωμοσύνη #συντροφικότητα #αγάπη #περιοδεία #αθήνα

A post shared by Θέκλα Πετρίδου (@theklapetridou) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS