ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι φωτογραφίες που μαρτυρούν ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη

Έχει κόψει αρκετές από τις οντισιόν για το Next Top Model λόγω των πλαστικών που έχουν κάνει, καθώς προτιμά τη φυσική ομορφιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nα από πού πήρε: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με τη μητέρα της (εικόνες)

Ωστόσο, φωτογραφίες από το παρελθόν της μαρτυρούν ότι και η ίδια έχει κάνει πλαστική επέμβαση. Και δεν αναφερόμαστε φυσικά στην πλαστική επέμβαση στον αντίχειρά της, την οποία έχει παραδεθχεί, αλλά στην πλαστική στη μύτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλα όσα δεν ξέρουμε για την κούκλα κριτή του Next Top Model

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, που ανακάλυψε το youweekly.gr, η Ηλιάνα έχει αλλάξει τη μύτη της, αλλά και τα δόντια της.

Όσον αφορά στην πλαστική που έκανε στον αντίχειρά της, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της:

«Έχω κάνει μια διορθωτική επέμβαση στον αντίχειρά μου. Στη Νέα Υόρκη έκανα μετακόμιση και κόπηκε το δάκτυλό μου. Την επόμενη μέρα είχα φωτογράφιση. Δεν μπορούσα να κάνω ράμματα, γιατί το χέρι μου θα φαινόταν στο πλάνο. Το καλύψαμε με make up. Μου το καθάρισε μετά γιατρός, αλλά δυστυχώς υπήρξε μόλυνση και δημιουργήθηκε στο δάκτυλο ένα καρούμπαλο. Βρήκα έναν πολύ καλό γιατρό, ο οποίος αρχικά αρνήθηκε να κάνει την επέμβαση. Όταν του εξήγησα πως εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχασα μία δουλειά, το δέχθηκε και προχώρησε στην πλαστική» έλεγε η Ηλιάνα αλλά οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS