CELEBRITIESSHOWBIZΗλίας Χαλντούπης - Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους: Μιλούν για τα... ευτράπελα στην εκπομπή...

Ηλίας Χαλντούπης – Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους: Μιλούν για τα… ευτράπελα στην εκπομπή τους

Eίναι το νέο δίδυμο της πρωινής ζώνης του Sfera 96,8 και λίγες ημέρες μετά τη ραδιοφωνική τους πρεμιέρα, το power couple μίλησε στο περιοδικό Down Town για την σχέση που έχουν μεταξύ τους. 

Μάλιστα μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και στα διάφορα ευτράπελα ενόσω βρίσκονταν στον αέρα, με την Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους να απαντάει ότι «Είναι αρκετά εύκολο να σου ξεφύγει ατάκα, ωστόσο τα χρόνια εμπειρίας είναι αυτά που μπορεί να μας σώζουν. Ευτράπελα πολλά, τα οποία ωστόσο ξεχνιούνται εύκολα, λόγω του ότι δεν καταγράφονται σε εικόνα και δεν αναπαράγονται.» 

Από την πλευρά του ο Ηλίας Χαλντούπης, αποκάλυψε κάτι που είχε κάνει στον αέρα, με την Μαρίνα να του ρίχνει όλη την χαρτούρα στο κεφάλι. «Θα έλεγα ότι όλα είναι θέμα χημείας και εμπειρίας. Σεβασμού και ρόλων. Εγώ είμαι της ταχύτητας και της ατάκας. Η Μαρίνα τού αυθορμητισμού και της εξιστόρησης. Άρα σε περιπτώσεις που χρειάζομαι μια διάνθιση σε μια μου πρόταση, είναι εκεί. Εκεί που χρειάζεται μια κατακλείδα, μπαίνω εγώ. Ε, είναι φορές, όμως, που χάνεται το μέτρο, λόγω ζύμωσης της ραδιοφωνικής μας σχέσης, οπότε εκεί μπαίνει ο AndrewP και μας συντονίζει, μιας και ξέρει τα δυνατά μας σημεία. Νομίζω το highlight μας ήταν όταν της είπα στον αέρα, «Μαρίνα, μπορείς να κοιτάξεις λίγο πίσω σου, κάτω από τα χαρτιά, μέσα στην τσάντα σου;». Εκείνη, ενώ έψαχνε, ανησύχησε και ρώτησε «Τι ψάχνεις;» και λέω «Προσπαθώ να βοηθήσω τον Χρήστο Μάστορα να βρει… Πού είν’ η αγάπη». Ε, έφαγα όλη τη χαρτούρα στο κεφάλι!»

Info: Το «Sfera…Καλημέρα» μεταδίδεται καθημερινά από τις 06:30 μέχρι τις 10:00 το πρωί από τον Sfera 96,8 και 106,4. Sfera.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS