ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΗσαΐας Ματιάμπα - Βασιλική Καλιανιώτη: Η πρώτη τους δημόσια εμφανίση ως παντρεμένοι

Ησαΐας Ματιάμπα – Βασιλική Καλιανιώτη: Η πρώτη τους δημόσια εμφανίση ως παντρεμένοι

Η αγγελία για το γάμο τους δημοσιεύτηκε πριν από λίγους μήνες, ωστόσο ο Ησαΐας Ματιάμπα και η κυπριακής καταγωγής Βασιλική Καλιανιώτη επέλεξαν να παντρευτούν εν κρυπτώ και με ελάχιστους καλεσμένους πριν από μία εβδομάδα, στο δημαρχείο Μαραθώνα, με τον Ηλία Ψινάκη να τελεί τον πολιτικό γάμο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ησαΐας Ματιάμπα ξεσπά: Τι τον ενόχλησε την ημέρα του γάμου του; (βίντεο)

Η αγαπημένη του τραγουδιστή επέλεξε να φορέσει λευκό φόρεμα με μαύρη ζώνη, ενώ ο γαμπρός μαύρο παντελόνι με γιλέκο και παπιγιόν. Το φόρεμα άφηνε να διαγραφεί η κοιλιά της Βασιλικής Καλιανιώτη, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από sites που εντόπισαν τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Ηλίας Ψινάκης στο instagram του, ενώ το Hello! τους εντόπισε στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο.

Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του επέλεξαν να διασκεδάσουν το περασμένο Σάββατο μαζί με αγαπημένα τους πρόσωπα στο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Οι δυο τους έλαμπαν από ευτυχία, ενώ τα τρυφερά στιγμιότυπα μεταξύ τους φανερώνουν τη μεγάλη χαρά τους για τον ερχομό στη ζωή του πρώτου τους παιδιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS