CELEBRITIESSHOWBIZΗθοποιοί που στάζουν μέλι

Ηθοποιοί που στάζουν μέλι

Οι  «Άγριες Μέλισσες» δεν μονοπωλούν μόνο για το σενάριο τους και τη σκηνοθετική ματιάς. Αλλά για τους άντρες πρωταγωνιστές τους που τυγχάνει ιδιαίτερης εκτίμησης από το κοινό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Δημήτρη Γκοτσόπουλος έχει σπουδάσει διοίκηση επιχειρήσεων, χορεύει, τραγουδάει είναι αθλητής του τριπλούν, ενώ λέγεται πως έχει δουλέψει και στις οικοδομές. Μπορεί να νομίζετε πως έχει περπατήσει σε πασαρέλες κάνοντας επιδείξεις μόδας όμως εκείνος έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις μεγαλύτερες θεατρικές σκηνές της πόλης, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Φέτος είναι ο δάσκαλος του χωριού, ο Λάμπρος, που επιστρέφει μετά από χρόνια στο Διαφάνι με σύζυγο, βρίσκει το μεγάλο έρωτα της ζωής του που δεν τον άφησαν να παντρευτεί και χάνει τον αδελφό του. Και ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω, το κοινό παραληρεί σε κάθε του ενσταντανέ.

 

ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΡΟΪΛΟΣ
Τα social media πήραν φωτιά όταν οι χρήστες του αντίκρυσαν τον Αναστάση Ροϊλό σε πλάνο της σειράς, ο οποίος μόλις είχε φτάσει από το Παρίσι με αφορμή το θάνατο του Σέργιου. Ο «Νικηφόρος» είναι ήρεμος, ρομαντικός και θα διεκδικήσει την καρδιά της  Ασημίνας μέχρι το τέλος. Όλα τα παραπάνω… σε ένα χωριό όπου ο θάνατος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ρόλος του στις  «Άγριες μέλισσες» έγινε τελικά η αφορμή για να τον γνωρίσει καλύτερα και το κοινό που δύσκολα πηγαίνει στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης όπου και έπαιζε.

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ
Όσοι επιμένουν να βλέπουν θέατρο, τον ξέρουν. Ο Χανιώτης ηθοποιός πρωταγωνιστεί τα 5 τελευταία χρόνια σε μεγάλες παραγωγές, ενώ δεν σταματά να μελετά, να γράφει και να δημιουργεί. Ατόφιο παιδί της τέχνης, έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Μπρούσκο» υποδυόμενος τον Αλέξη. Ανάμεσα σε όλα τα παραπάνω ήρθε και το μόντελινγκ στη ζωή του, κάνοντας τις γυναίκες να τον προσέξουν περισσότερο. Αυτή τη σεζόν είναι ο Κωνσταντής, ο γιος του Δούκα Σεβαστού στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤΙ που έχει σχέση με τη Βιολέτα και αντιδρά στις κινήσεις του πατέρα του.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΈΡΟΝΤΙΔΑΚΗΣ
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι παιδί-θαύμα. καθώς από μικρός έκανε διαφημίσεις. Όταν στην ηλικία των 10 ετών πέρασε από κάστινγκ για την ταινία «Pepermint» του Κώστα Κάπακα και τον ρώτησαν γιατί θέλει να πάρει μέρος είπε «για να χάσω το σχολείο» γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον του σκηνοθέτη. Στο πρώτο γύρισμα ένιωσε σα να ανήκει σε αυτόν το χώρο και κάπως έτσι το σχέδιό του να γίνει ποδοσφαιριστής ναυάγησε. Από το 1999 όπου και έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο έχει εμφανιστεί στις σειρές «Τα φτερά του έρωτα», «Βέρα στο δεξί», «Ιατρικό απόρρητο»; «L.Α.Ρ.D.», «7 θανάσιμες πεθερές», «Το σόι μου μέσα» κ.ά. Φέτος όμως υποδύεται τον Μελέτη, το πιστό βοηθό του Δούκα Σεβαστού. Μη σας παραπλανάει ο αρνητικός του χαρακτήρας. Ο Μελέτης έχει ήδη κερδίσει το κοινό και έχει βρει μια θέση στην καρδιά του. Δεν είναι τυχαίο που στα social media τον χαρακτηρίζουν ως «ο ρουφιάνος της καρδιάς μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS