CELEBRITIESSHOWBIZΚαι όμως, αυτά τα ρούχα κάπου τα έχουμε ξαναδεί! (εικόνες)

Και όμως, αυτά τα ρούχα κάπου τα έχουμε ξαναδεί! (εικόνες)

Είναι και οι δυο ταλαντούχες και ξεχωριστές στον χώρο της μόδας και στη βιομηχανία της Κύπρου. Κάθε ιδέα και σκέψη τους απλά αποτυπώνεται στα σχέδια τους και αμέσως γίνεται το όνειρο κάθε φινετσάτης γυναίκας.

Οι δημιουργίες τους φιγουράρουν στις γυαλιστερές σελίδες των περιοδικών και στις πασαρέλες και σύντομα κατέχουν μια κεντρική θέση στην γκαρνταρόμπα μας.

Ο λόγος για τη Στάλω Ηλία και τη Ραμόνα Φίλιπ που είναι διακεκριμένες σχεδιάστρες μόδας στην Κύπρο. Γνωρίζουν και οι δυο πολύ καλά τους κανόνες του styling και πώς να προσαρμόζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα πατρόν τους.

Ωστόσο, αυτή τη φορά οι δυο σχεδιάστριες έβαλαν την υπογραφή τους σε σχέδια που έχουν καταπληκτικές ομοιότητες ή μάλλον, θα λέγαμε, είναι ίδια!

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες, το 2017 η Ραμόνα Φίλιπ σχεδίασε ένα maxi full dress με διαφάνειες. Ένα χρόνο μετά, η Στάλω Ηλία παρουσίσε το ίδιο φόρεμα με μοναδική διαφορά τη λεπτομέρεια στα μανίκια. Στην πρώτη περίπτωση είναι τρία τέταρτα με άνοιγμα στο τελείωμα, ενώ στη δεύτερη τελειώνουν στους ώμους αγκαλιάζοντας όμορφα το πάνω μέρος των χεριών.

Το μαύρο φόρεμα δεν ήταν η μοναδική φορά που οι δυο σχεδιάστριες έπεσαν σε σύμπτωση, καθώς ένα κατακόκκινο φόρεμα γίνεται ο λόγος για να συγκρίνουμε και πάλι τις δυο δημιουργίες. Το καλοκαίρι του 2017, η Ραμόνα Φίλιπ δημιούργησε ένα maxi αέρινο φόρεμα, ιδανικό για τις διακοπές μας σε νησί. Έναν χρονό μετά, η Στάλω Ηλία σχεδιάσε το δικό της κόκκινο φόρεμα σε long γραμμή, αλλά με βολάν προς το τέλος.

 

Μάλιστα η Ραμόνα Φίλιπ μίλησε στο Like.com.cy για το πώς αισθάνεται όταν βλέπει δικές της δημιουργίες με την υπογραφή άλλων σχεδιαστών:

«Όταν βλέπεις να σε αντιγράφουν στη αρχή κολακεύεσαι. Σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά για να αξίζεις την προσοχή του άλλου. Στις πολλές φορές όμως καταντάει λυπηρό. Πιστεύω πως η μόδα, όπως και κάθε άλλος τομέας, έχει χώρο για όλους. Είναι σημαντικό ωστόσο να προσφέρεις κάτι δημιουργικό, πρωτοποριακό, και πάνω απ’ όλα να έχει το στιλ και τη σφραγίδα σου», είπε χαρακτηριστικά η Ραμόνα Φίλιπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS