CELEBRITIESSHOWBIZ«Καιρός ήταν η Ελένη Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση»

«Καιρός ήταν η Ελένη Μενεγάκη να σταματήσει την τηλεόραση»

Ποια γνωστή ηθοποιός είπε ότι ήταν καιρός να φύγει η βασίλισσα της ψυχαγωγίας;

Πολλά διάσημα πρόσωπα κλήθηκαν να σχολιάσουν την απόφαση της Ελένεης Μενεγάκη να αποχωρήσει από την τηλεόραση και μεταξύ αυτών και η Βάνα Μπάρμπα. Η γνωστή ηθοποιός σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση της λαμπερής παρουσιάστριας να μην βρίσκεται στη τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Διαβάσε επίσης: Ρούλα Κορομηλά: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Μενεγάκη από την τηλεόραση!

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Καιρός ήταν, μπράβο της. Έπρεπε να φύγει κάποια στιγμή οι άνθρωποι πρέπει να φεύγουν και να δώσουν χώρο στους καινούργιους. Η Ελένη Μενεγάκη είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Θα μας λείψει σε όλους το ωραιότερο πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης και ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο αγάπη και σεβασμό., Έχει γράψει ιστορία. Αλλά για μένα δεν γίνεται 30 – 40 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Έλεος. Φτάνει ρε φίλε, άσε τα νέα παιδιά να μπούνε»

Μάλιστα σχολίασε και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ένα πρόσωπο που θα βλέπουμε μέσα από δική της εκπομπή στον Alpha τη νέα σεζόν και το τελευταίο διάστημα το όνομα της έχει συζητηθεί αρκετά.

Διαβάστε εδώ: «Δεν είμαι διάδοχος, έχω μεγαλώσει με την Ελένη Μενεγάκη»

«Εξαιρετική, μία κοπέλα με ποιότητα. Το νέο αίμα που έρχεται είναι υπέροχο, έχει έμψυχο υλικό. Έχει ψυχή. Δεν είναι μόνο το φαίνεσθαι. Ωραία πόδια, ωραίο μπούστο και ξανθιά», τόνισε η Βάνα Μπάρπα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS