CELEBRITIESSHOWBIZΚάλια Ελευθερίου: Αποκαλύπτει γιατί έκανε ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram!

Κάλια Ελευθερίου: Αποκαλύπτει γιατί έκανε ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram!

Η Κάλια Ελευθερίου είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Instagirls, που δεν σταματά να κατακλύζει τον προσωπικό λογαριασμό της με μοναδικές φωτογραφίες, μεγαλώνοντας συνεχώς τον αριθμό των followers της.

Την Παρασκευή η Κάλια Ελευθερίου βρέθηκε στο «Όλα για Σένα» και αποκάλυψε ένα μυστικό, το οποίο ξάφνιασε ιδιαιτέρως το πάνελ της εκπομπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί οι ελληνικές ιστοσελίδες γράφουν για την Κάλια Ελευθερίου;

H Κύπρια influencer ανέφερε on air ότι διατηρεί ψεύτικο λογαριασμό στο Instagram για να παρακολουθεί τα stories. Αυτό ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έδειξε φανερά την έκπληξή της.

Η παρουσιάστρια θέλησε να μάθει τον πραγματικό λόγο που δημιούργησε τον λογαριασμό και μάλιστα δεν δίστασε να τη ρωτήσει χαριτολογώντας αν το έκανε για να παρακολουθεί κάποιον πρώην της.

https://www.instagram.com/p/BathZERFtry/?hl=en&taken-by=elkalia

View this post on Instagram

Concept: Δύσκολος Αποχωρισμός! Φεύγω αύριο πρωί για μια φοβερή περιπέτεια 30 ημερών. Το δύσκολο part είναι ότι πρέπει να την περάσω χωρίς το instagram μου. Με πιάνει λίγος πανικός… αλλά είναι και πρόκληση μεγάλη (τεράστια) για μένα. Άσε που έπεσαν μέχρι στοιχήματα ότι δεν θα αντέξω ούτε βδομάδα χωρίς το κινητό μου! 🤷🏼‍♀️Όσο για εσάς.. θα βλέπετε που είμαι και τι κάνω κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο TVONE στις 22:15! Τα λέμε ξανά από δω σε 30 τζαι πόψε! (Εκτώς και αν προλάβω να ανεβάσω αύριο μια φώτο πριν την αναχώρηση. 🙏🏼🚶🏼‍♀️)

A post shared by Kalia Eleftheriou 🍉 (@elkalia) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS