ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΚαν’ το όπως ο Βουτσάς: Διάσημοι που έγιναν γονείς σε μεγάλη ηλικία

Καν’ το όπως ο Βουτσάς: Διάσημοι που έγιναν γονείς σε μεγάλη ηλικία

Ο Κώστας Βουτσάς μπορεί να σημειώνει παγκόσμιο ρεκόρ με το να γίνει πατέρας στα 85 του, ωστόσο δεν είναι ο μοναδικός διάσημος που έγινε μπαμπάς σε μεγάλη ηλικία.

Pablo Picasso

picasso

Όταν ο διάσημος ζωγράφος απέκτησε την κόρη του Paloma, ήταν Απρίλιος του 1949 και ήταν 68 χρονών. Μαζί με την τότε σύντροφο της ζωής του, την 28χρονη συγγραφέας Francoise Gilot, είχαν προηγουμένως αποκτήσει κι έναν γιο, τον Claude. Ο Picasso πέθανε στα 91 του χρόνια, όταν η Paloma συμπλήρωσε τα 23 της χρόνια.

Charlie Chaplin

chaplin

Ο Charlie Chaplin έκανε τέσσερις γάμους, ενώ είχε τη φήμη του γυναικά με τις αμέτρητες ερωμένες. Το τελευταίο του παιδί, ο Christopher γεννήθηκε όταν ο Chaplin ήταν 73 χρόνων. Ήταν το όγδοο στη σειρά παιδί που αποκτούσε μαζί με την Oona O’ Neill.

 

Clint Eastwood

easwood

Ο διάσημος καουμπόι παντρεύτηκε πέντε φορές και έγινε πατέρας επτά παιδιών. Το τελευταίο του παιδί το απέκτησε στα 66 του χρόνια. Η Morgan Eastwood είναι σήμερα 20 χρονών.

 

Κώστας Καζάκος

kazakos

Εκτός από τον Κωνσταντίνο που έχει αποκτήσει μαζί με την Τζένη Καρέζη, ο ηθοποιός Κώστας Καζάκος είναι πατέρας ακόμα τριών μικρότερων παιδιών, δυο κοριτσιών και ενός γιου, τα οποία απέκτησε από το δεύτερο γάμο, με την Τζένη Κόλλια. Τη μικρότερη, τη Μάγια την απέκτησε στα 73 του! Ο Κώστας Καζάκος είναι σήμερα 80 χρονών.

 

Ανδρέας Μπάρκουλης

mparkoulis

Ο 16χρονος σήμερα Νικόλας, γεννήθηκε το 2000. Ο Ανδρεάς Μπάρκουλης ήταν τότε 64 ετών.

 

Τόλης Βοσκόπουλος

voskopoulos

Ο γνωστός τροβαδούρος ήταν παντρεμένος με την Τζούλια Παπαδημητρίου πριν από το γάμο μου με τη γνωστή ηθοποιό και μετέπειτα πολιτικό Άντζελα Γκερέκου. Είχαν αποκτήσει μια κόρη, τη 24χρονη σήμερα Χαρά, την οποία ο ίδιος αργότερα δήλωσε πως δεν αναγνωρίζει ως παιδί του. Με την Άντζελα Γκερέκου απέκτησαν επίσης μια κόρη, τη Μαρία, όταν ο ίδιος ήταν 61 ετών.

 

Μίμης Πλέσσας

plessas

Ο 90χρονος σήμερα μουσικοσυνθέτης, έγινε τελευταία φορά πατέρας στα 74 του χρόνια. Πριν από 16 χρόνια απέκτησε μια κόρη, την Ελεάννα, καρπό της σχέση τους με τη Λουκίλα Καρέρ. Ο Μίμης Πλέσσας έχει ακόμα έναν γιο, τον 54χρονο σήμερα Αντώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS