CELEBRITIESSHOWBIZΚάννες: Μια Ελληνίδα στο ίδιο πάρτι με τις Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ...

Κάννες: Μια Ελληνίδα στο ίδιο πάρτι με τις Μπέλα Χαντίντ, Κένταλ Τζένερ και άλλες σταρ

Για ακόμη μία φορά η Ναόμι Κάμπελ συγκέντρωσε την «αφρόκρεμα» της showbiz στις Κάννες για καλό σκοπό, μιας και φιλοξένησε τη φιλανδρωπική εκδήλωση «Fashion for Relief» το βράδυ της Κυριακής.

Η βραδιά τα είχε όλα… ένα κόκκινο χαλί από το οποίο παρέλασαν πριγκίπισσες, μοντέλα, σταρ του σινεμά και διάσημες σχεδιάστριες, καθώς και μία επίδειξη μόδας, όπου Ναόμι, Κέιτ Μος και Χάιντι Κλουμ ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Τα φώτα για ακόμη μία φορά έκλεψε η Μπέλα Χαντίντ, η οποία φόρεσε ένα αστραφτερό, διάφανο φόρεμα, συνεχίζοντας έτσι της αποκαλυπτικές εμφανίσεις στη Γαλλική Ριβιέρα.

https://www.instagram.com/p/BUX-TI3DZBs/

Στο κόκκινο χαλί ξεχώρισε και η Ναόμι Κάμπελ με την τουαλέτα της δια χειρός Versace, ενώ τα φλας άστραψαν όταν η ίδια υποδέχθηκε τη Βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, η οποία τόλμησε να φορέσει ένα κατάλευκο φόρεμα με δαντέλα στο σκίσιμο.

Όσον αφορά το catwalk, η Χαίντι Κλουμ, με μία διάφανη φούστα και ένα μικροσκοπικό σλιπάκι, απέδειξε πως ο χρόνος δεν την έχει «ακουμπήσει» καθόλου, ενώ το catwalk της Κάμπελ και της Μος θύμισε κάτι από τις παλιές, λαμπρές εποχές του ‘90 όπου οι δυο τους κατείχαν τα σκήπτρα της παραρέλας.

https://www.instagram.com/p/BUXqIstgCcM/

Στο φαντασμαγορικό αυτό show βρέθηκε και η Μαριέττα Χρουσαλά, η οποία κέντρισε τα βλέμματα με μια δημιουργία της Σήλια Κριθαριώτη.

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια φόρεσε ένα nude φόρεμα διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους, το οποίο αν και μακρύ άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Η Μαριέττα Χρουσαλά ανέβασε μάλιστα και μερικές φωτογραφίες στο Instagram, δείχνοντας τον ενθουσιασμό της που ήταν και εκείνη καλεσμένη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS