CELEBRITIESSHOWBIZΚάτια Νικολαΐδου: Μιλά ανοιχτά για το περιστατικό βίας που συνέβη με τον...

Κάτια Νικολαΐδου: Μιλά ανοιχτά για το περιστατικό βίας που συνέβη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Κάτια Νικολαΐδου την Τρίτη το μεσημέρι επιβεβαίωσε πως δέχτηκε επίθεση από το Μάνο Παπαγιάννη πριν μερικά χρόνια. Όταν οι δύο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην παράσταση «Ποντικοπαγίδα» πριν τρία χρόνια είχε συμβεί ένα περιστατικό λεκτικής -κυρίως- βίας ανάμεσά τους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

«Ήθελα να πιστεύω πως ήταν ένα τυχαίο περιστατικό τότε. Η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να σωπάσω. Θα μιλήσω εκεί που πρέπει όταν μου ζητηθεί» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram της επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάνος Παπαγιάννης: Η δική του αλήθεια για το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου (βίντεο)

Σήμερα μέσα από το Πρω1νό, ο Άρης Καβατζίκης είχε το αναλυτικό ρεπορτάζ μετά από επικοινωνία τους. «Έκανα την ανάρτηση γιατί δεν ήθελα να υπάρχει παραφιλολογία. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω όταν μου ζητηθεί από τη δικαιοσύνη», ανέφερε στο δημοσιογράφο.

Γιατί όμως δεν μίλησε τότε στην Ποντικοπαγίδα;

«Επέλεξα να μη μιλήσω τότε γιατί είχαμε φιλική σχέση τόσο με το Μάνο όσο και με την Αγγελική. Θα στηρίξω τη Σοφία στο δικαστήριο. Δεν θα μιλήσω τώρα γι’ αυτό. Υπάρχουν μαρτυρίες. Όταν με καλέσουν να μιλήσω στο δικαστήριο θα το κάνω και θα πω τα πάντα με λεπτομέρειες. Δεν κάνουμε πλέον παρέα. Σέβομαι ότι είναι οικογενειάρχης και έχει μία κόρη. Συναντηθήκαμε τυχαία στην πρεμιέρα του θεάτρου Broadway», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με όσα προβλήθηκαν στο Πρω1νό και τα λόγια των τότε συντελεστών της παράστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS