CELEBRITIESSHOWBIZΚέιτ και Ουίλιαμ: Υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους συζύγους των στρατιωτών

Κέιτ και Ουίλιαμ: Υποδέχτηκαν τα παιδιά και τους συζύγους των στρατιωτών

Η Κέιτ Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχουν μία πολύ γεμάτη εορταστική περίοδο μπροστά τους, όπου κατά τη διάρκειά της θα είναι οι οικοδεσπότες σε διάφορες σημαντικές διοργανώσεις.

Οι δυο τους εμφανίζονται ως οικοδεσπότες σε δυο εκδηλώσεις στο Λονδίνο και την Κύπρο, για να στηρίξουν, την περίοδο των εορτών, το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους που δεν θα είναι μαζί για να γιορτάσουν.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Παλάτι του Κένσινγκτον για τις οικογένειες στρατιωτών που υπηρετούν στην Κύπρο κατά την εορταστική περίοδο.

Η Kate είχε γιορτινή διάθεση επιλέγοντας να φορέσει μια πανέμορφη κόκκινη φούστα από τον οίκο Emilia Wickstead και μια μαύρη κασμίρ ζακέτα, ενώ ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επέλεξε ένα μπλε πουλόβερ και ένα ναυτικό παντελόνι.

Το βασιλικό ζευγάρι θέλησε να δώσει ένα μήνυμα στήριξης στο αποσπασμένο προσωπικό και να τιμήσει τα άτομα που υπηρετούν την πατρίδα τους μακριά από τις οικογένειές τους αυτή την τόσο σημαντική στιγμή του έτους.

Μάλιστα, στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχε στημένο ένα photo booth και ένα ταχυδρομικό κουτί, στο οποίο οι οικογένειες μπορούσαν να τραβήξουν φωτογραφίες και να στείλουν μηνύματα στους αγαπημένους τους στην Κύπρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεττον, θα επισκεφθούν τις βρετανικές βάσεις Ακρωτηρίου, όπου θα παρευρεθούν στο χριστουγεννιάτικο πάρτι για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS