CELEBRITIESSHOWBIZKhloe Kardashian-Tristan Thompson: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την απιστία (βίντεο)

Khloe Kardashian-Tristan Thompson: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά την απιστία (βίντεο)

Το όνομα της Khloe Kardashian και του Tristan Thompson ήταν αυτά που ακούστηκαν περισσότερο τον μήνα που μας πέρασε, μετά την δημοσίευση της είδησης, πως ο NBAer πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να την απατά με κάποιες άγνωστες γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη εμφάνιση της Khloe Kardashian με την κόρη της είναι γεγονός! (εικόνες)

Πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για το μέλλον του ζευγαριού, με την Khloe Kardashian όμως να τους διαψεύδει περίτρανα αφού παραμένει αγέρωχη δίπλα στο σύντροφό της. Ο «ζωηρούλης» Tristan Thompson μπορεί να απάτησε την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της αλλά δεν τους επηρέασε και πολύ.

Μετά τον ερχομό του μωρού τους, η Khloe φαίνεται αποφασισμένη να αφήσει πίσω το παρελθόν και να κάνει ακόμα μια νέα αρχή μαζί του. Μάλιστα, άνθρωποι από το περιβάλλον της star κάνουν λόγο για την επιμονή της να κρατήσει δεμένη την οικογένειά της και να μην αφήσει κανέναν να επηρεάσει την ευτυχία τους.

Η Khloe λοιπόν απαθανατίστηκε αρχικά στις εξέδρες του τελευταίου αγώνα του Tristan Thompson, στο Cleveland όπου έδωσε το παρών για να τον στηρίξει, και στη συνέχεια δείπνησε μαζί του σε γνωστό εστιατόριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Khloe Kardashian: Επιστρέφει στον πατέρα του παιδιού της μετά την απιστία του;

Μάλιστα, το στιγμιότυπο της εξόδου κάτεγραψε η κάμερα του TMZ, που δείχνει το ζευγάρι με φίλους τους να είναι για φαγητό στο εστιατόριο TownHall, στο Cleveland, στο Ohio.

Δείτε τους

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS