CELEBRITIESSHOWBIZKim Kardashian: Αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του τρίτου της παιδιού

Kim Kardashian: Αποκάλυψε κατά λάθος το φύλο του τρίτου της παιδιού

Η Kim Kardashian βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε, κατά λάθος, το φύλο του τρίτου της παιδιού, που περιμένει μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 37χρονη σταρ, αναφέρθηκε, κατά την διάρκεια της εκπομπής, στο baby shower που έκανε το Σάββατο στο σπίτι της στο Los Angeles και αναφέρθηκε στο φύλο του μωρού, καθώς μετέφερε τα λόγια που της είπε η μικρή της κόρη, North.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα ροζ: Το baby shower της Kim Kardashian για το τρίτο παιδί της (εικόνες, βίντεο)

«Ήθελα πραγματικά να κάνω το baby shower, γιατί θέλω να καταλάβει η North ότι κάτι σημαντικό έρχεται. Έτσι, οι καλεσμένοι έφερναν παιχνίδια και δώρα, και η μικρή τα άνοιξε όλα την επόμενη μέρα και μου είπε: Μαμά, επειδή η μικρή αδελφή μου δεν είναι εδώ, νομίζω ότι χρειάζομαι όλα τα παιχνίδια της στο δωμάτιό μου για να τα προσέχω» ανέφερε χαρακτηριστικά και η Ellen απάντησε πως: «Μόλις μας είπες πως περιμένεις κορίτσι».

Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια ρώτησε την τηλεστάρ αν ισχύουν οι φήμες που θέλουν τις δύο αδελφές της, Khloe και Kylie, να διανύουν τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης τους. H Kim δεν απάντησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «η οικογένεια Kardashian έχει συμφωνήσει να μην μιλάει ποτέ ο ένας για λογαριασμό του άλλου».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS