CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Η τρυφερή φωτογραφία όπου θηλάζει την κορούλα της

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η τρυφερή φωτογραφία όπου θηλάζει την κορούλα της

Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, που απολαμβάνει τη μητρότητα εδώ και δύο χρόνια, έγραψε ένα συγκινητικό ποστ στο προσωπικό της blog.

«Δεν ξέρω αν μπορώ να περιγράψω σ’ ένα μόνο post τι σημαίνει η λέξη μαμά για μένα… Δεν ξέρω αν μπορώ μόνο με κάποιες γραμμές να σας μιλήσω για το μεγαλείο της μητρότητας. Ξέρω οτι δεν είμαι η μόνη μάνα στη γη, υπάρχουν και πολύ πιο γενναίες και πολύ πιο δυνατές αλλά και πολύ πιο σπουδαίες μάνες απο μένα που πέρασαν ή περνούν πράγματα που εγώ ίσως να μην άντεχα!!!» γράφει και συνεχίζει:

«Πάντα μου έλεγαν “δεν μπορείς να καταλάβεις αν δεν γίνεις μάνα”…Και πάντα εκνευριζόμουν γιατί πάντα αγαπούσα τα παιδιά με όλη μου την ψυχή!!! ΟΜΩΣ πόσο δίκαιο είχαν….Αν δεν γίνεις μάνα και δεν έχεις το δικό σου παιδί που δημιουργείται και βγαίνει απο μέσα σου, δεν μπορείς να καταλάβεις τί σημαίνεις ΕΣΥ για τη δική σου μάνα και τί σημαίνει ο ρόλος ΣΟΥ!».

Η παρουσίαστρια, μάλιστα, μοιράστηκε φωτογραφίες της με την κορούλα της και ανάμεσά τους ένα στιγμιότυπο στο οποίο θηλάζει τη μικρή Αριάδνη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS