CELEBRITIESSHOWBIZΚωνσταντίνα Ευριπίδου: Συνδύασε δυο animal prints και μας απογοήτευσε (εικόνες)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Συνδύασε δυο animal prints και μας απογοήτευσε (εικόνες)

Το animal print φέτος κυριαρχεί σε όλα τα υφάσματα και αξεσουάρ και το έχουμε δει να φιγουράρει στις βιτρίνες των καταστημάτων και στις γυαλιστερές σελίδες των περιοδικών μόδας.

Τη μεγαλύτερη τάση της φετινής σεζόν υιοθέτησε και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η οποία θέλησε να την ανεβάσει ακόμα ένα επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To στιλιστικό φάουλ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου που δεν περιμέναμε (εικόνες)

Η Κύπρια παρουσιάστρια που γνωρίζει καλά τους κανόνες της μόδας έκανε μια στιλιστική κίνηση συνδυάζοντας δυο leopard μοτίβα σε ένα look, που είναι επίσης μεγάλη τάση φέτος. Ήταν, όμως, πετυχημένες οι πολλαπλές επιλογές του animal print που έκανε;

Όπως βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες η Κωνσταντίνα επέλεξε ένα leopard πουκάμισο σε μοβ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρη μίνι φούστα με κρόσσια στο τελείωμα. Το όλο outfit ολοκλήρωσε με leopard μποτάκια σε καφέ αποχρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η υπέροχη ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής Αριάδνης

Ενώ μας άρεσε το styling, ο συνδυασμός χρωμάτων σε συνδυασμό με τα χρώματα είχε ως αποτέλεσμα το σύνολο να μην δείχνει τόσο φίνο, γεγονός που μας απογοήτευσε. Η τριχρωμία και τα έντονα σχέδια δημιούργησαν ένα υπερβολικό casual σύνολο που δεν κολάκευε την παρουσιάστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS