CELEBRITIESSHOWBIZΚύπριος ποδοσφαιριστής αναζητεί την αγάπη σε βρετανικό ριάλιτι!

Κύπριος ποδοσφαιριστής αναζητεί την αγάπη σε βρετανικό ριάλιτι!

Ο Αγγλοκύπριος επιθετικός Μιχάλης Θαλασσίτης ή αλλιώς «Muggy Mike», δεν έχει γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μόνο για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο, αλλά και μέσα από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές ριάλιτι της Βρετανίας «Love Island».

Το 2017 ο Μάικ Θαλασσίτης συμμετείχε στο ριάλιτι το οποίο πραγματοποιήθηκε σε έπαυλη και ενθάρρυνε τις σχέσεις ανάμεσα στους συμμετέχοντες, με απώτερο σκοπό να βρούνε την πραγματική αγάπη.

Για άλλη μια φορά ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να εκπλήξει τους τηλεθεατές, καθώς θα λάβει μέρος σε άλλο ένα ριάλιτι με τίτλο «Celebs Go Dating» όπου οι διάσημοι αυτή τη φορά αναζητούν την αγάπη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής περιγράφει τον εαυτό του ως σκοτεινό και γοητευτικό, ενώ είναι γνωστός στη Βρετανία για τις επιτυχίες του στο γυναικείο φύλο. Πρόσφατα, η φημολογούμενη σχέση του με την ετεροθαλή αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι, είχε κάνει το γύρο των ΜΜΕ, ενώ παλαιότερα είχε απασχολήσει τον Τύπο με τη σχέση του με την παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ και το μοντέλο Μπεθ Χίμφρεϊς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπριος ποδοσφαιριστής στην αγκαλιά της αδερφής της Κέιτ Μος

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS