CELEBRITIESSHOWBIZΛάουρα Νάργες: «Όνειρο μου είναι μία μέρα να κάνω ένα μεγάλο...»

Λάουρα Νάργες: «Όνειρο μου είναι μία μέρα να κάνω ένα μεγάλο…»

«Όνειρο μου είναι μία μέρα να κάνω ένα μεγάλο tour με τροχόσπιτο στην Αμερική…» έγραψε μεταξύ άλλων σε φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο η Λάουρα Νάργες στο προσωπικό της προφίλ στο ίνσταγκραμ.

Το γλυκό αυτό κορίτσι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επιθυμία της αυτή και ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στην οποία οπως έγραψε βρίσκεται στο Στρασβούργο.

Δείτε την ανάρτηση της: 

View this post on Instagram

When in Strasbourg 🖤 Μακάρι όλοι να είχαμε την δυνατότητα να ταξιδεύουμε συχνά, ανοίγει το μυαλό σου, η καρδιά σου, εξελίσσεσαι… Νιώθω τυχερή που τον τελευταίο χρόνο έχω δει και κάποιες άλλες χώρες. Όνειρο μου είναι μία μέρα να κάνω ένα μεγάλο tour με τροχόσπιτο στην Αμερική (έχω ζαλίσει τους φίλους μου με την ιδέα αυτή @despinapistoleli @reem_shmeen @loukialaimou @timkour ακούτε??? 😅) ξεκινώντας από Νέα Υόρκη και φτάνωντας Λος Άντζελες σε έναν μόλις μήνα, κάθομαι και τρεις βέβαια (Μαϊάμι, Ορλάντο, Λας Βέγκας, ομγ 😍). Έβαλα σήμερα τα πρώτα 2€ στον ροζ (φυσικά) κουμπάρα μου, πότε λέτε θα καταφέρω να πάω? 😂😭😭😭 ___________________________________________<3 #dreamer #nevergiveup #traveltheworld

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS