CELEBRITIESSHOWBIZΜαρέβα Γκραμπόφσκι: Ποια είναι η δυναμική σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Ποια είναι η δυναμική σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με καταγωγή από την Ελλάδα και την Πολωνία, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι είναι εδώ και μια εικοσαετία το στήριγμα του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Χάρβαρντ και αμέσως έγιναν αχώριστοι, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά.

kiriakos1

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξομολογήθηκε ότι είχαν χωρίσει για επτά ολόκληρα χρόνια, χωρίς όμως να βγάλουν διαζύγιο. Πλέον είναι μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Ποια είναι όμως η σύζυγος του νέου προέδρου της ΝΔ; Η Μαρέβα Μητσοτάκη, είναι μητέρα τριών παιδιών, (της Δάφνης, της Σοφίας και του Κωνσταντίνου), αλλά και μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, καθώς είναι συνιδρύτρια του ελληνικού brand ρούχων, «Zeus and Dione». Μαζί με την πολύ καλή της φίλη, Δήμητρα Κολοτούρα, δημιουργούν αξεσουάρ και ρούχα, εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση και κατασκευασμένα από πρώτες ύλες και από Έλληνες τεχνίτες.

kiriakos

Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται σε 100 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι μέχρι το Ντουμπάι, ενώ πρόσφατα το περιοδικό «Monocle» αναφέρθηκε στα προϊόντα της. Εκτός από την εταιρεία του ελληνικού brand, η κυρία Μητσοτάκη εμπνεύστηκε και την ιδέα για την Endeavor που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που στηρίζει τις πιο υποσχόμενες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο.

kiriakos2

kiriakos3

kiriakos4

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS