ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

CELEBRITIESSHOWBIZΜάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Προορισμός... Σρι Λάνκα

Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης: Προορισμός… Σρι Λάνκα

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης φιλοδοξεί να ταξιδέψει σε κάθε άκρη του πλανήτη και σήμερα το απόγευμα λέει το γιατί… Με πρώτο του προορισμό τη Σρι Λάνκα, αποβιβάζεται σε ένα εξωτικό σκηνικό με υπέροχες εικόνες, γεύσεις και ιστορία.

Η περιπέτεια του «Passenger» ξεκινά σήμερα στις 6.10μ.μ., στο Omega, με πρώτο προορισμό το νησί της Σρι Λάνκα στον Ινδικό ωκεανό. «Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσουν γενικά τα ταξίδια. Έτσι όταν άρχισα να εξετάζω διάφορες ιδέες και προτάσεις για την τηλεόραση, είπα να κάνω κάτι το οποίο πιστεύω μου ταιριάζει και με ευχαριστεί περισσότερο. Κάπως έτσι προέκυψε το “Passenger”, που έρχεται να μας ταξιδέψει στις πιο εξωτικές γωνιές της γης και να διηγηθεί ξεχωριστές ιστορίες, με μια γερή δόση περιπέτειας» λέει σε συνέντευξή του στο Έθνος. Στο «ευλογημένο νησί» τον περιμένουν συναρπαστικές εμπειρίες σε ένα εξωτικό σκηνικό με υπέροχες εικόνες.

«Η επιλογή του προορισμού γίνεται από μένα, την ομάδα παραγωγής μου και το ταξιδιωτικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόμαστε. Η συμβολή του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου είναι πολύ μεγάλη, μιας και οι άνθρωποι που το απαρτίζουν έχουν τεράστια εμπειρία, καθώς έχουν ταξιδέψει σχεδόν σ’ όλο τον κόσμο. Έτσι συζητώντας μαζί τους επιλέγουμε τους προορισμούς χρησιμοποιώντας κριτήρια που να ταιριάζουν στο ύφος της εκπομπής. Θέλουμε να υπάρχει ένας συνδυασμός πραγμάτων. Όχι μόνο περιπέτεια, αλλά και πολιτισμός, καθώς επίσης και καταγραφή της καθημερινότητας των λαών που επισκεπτόμαστε παρουσιάζοντας ωραίες ιστορίες και αστεία συμβάντα», προσθέτει.

Ο Μάριος Πρίαμος θα κάνει σαφάρι με ελέφαντες στη ζούγκλα, θα επιχειρήσει μια δύσκολη ανάβαση στον πελώριο βράχο Lions Rock κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο κανό, θα πάρει μέρος σε μια τοπική γιορτή που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στον πολιτισμό του τόπου και θα γευτεί τις ξεχωριστές τοπικές λιχουδιές.

«Πρώτος προορισμός μου είναι η πανέμορφη Σρι Λάνκα. Ένα μέρος το οποίο συνδυάζει πάρα πολλά πράγματα, από ιστορία, κουλτούρα, φιλικότατους ανθρώπους, ενώ είναι έντονο το στοιχείο της περιπέτειας. Θα δείτε λοιπόν στην πρεμιέρα τον Μάριο να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα με αρκετή δόση αδρεναλίνης. Θα δείτε αστείες αλλά και στιγμές φόβου», συμπληρώνει.

Τι ήταν αυτό που τον φόβισε και συνάμα τον εντυπωσίασε περισσότερο; «Είδα από πολύ κοντά φίδια κόμπρες και δεν πίστευα στα μάτια και στα αφτιά μου το πόσο δυνατό ήχο μπορούν να βγάλουν όταν θυμώσουν. Ήταν κάτι που με εντυπωσίασε και παράλληλα με φόβισε πάρα πολύ». Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης από σήμερα και κάθε Σάββατο απόγευμα στις 6.10μ.μ., γίνεται… «Passenger» στα πιο συναρπαστικά τηλεοπτικά ταξίδια του Omega.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS