CELEBRITIESSHOWBIZΜάθετε ποιοι γνωστοί Κύπριοι υποστηρίζουν Αναστασιάδη και ποιοι Μαλά (εικόνες)

Μάθετε ποιοι γνωστοί Κύπριοι υποστηρίζουν Αναστασιάδη και ποιοι Μαλά (εικόνες)

Υποβλήθηκαν σήμερα οι υποψηφιότητες των εννέα υποψηφίων για τις Προεδρικές Εκλογές του 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

Νίκος Αναστασιάδης, Χάρης Αριστείδου, Ανδρέας Ευστρατίου, Χριστάκης Καπηλιώτης, Γιώργος Λιλλήκας, Σταύρος Μαλάς, Μηνάς Μιχαήλ, Νικόλας Παπαδόπουλος και Χρίστος Χρίστου κατέθεσαν τις υποψηφιότητές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Κύπριοι της showbiz που στηρίζουν Αναστασιάδη (εικόνες)

Οι υποψήψιοι, συνοδευόμενοι από τους προτείνοντες και τους υποστηριχτές τους, προσήλθαν σήμερα για την υποβολή και επίσημα της υποψηφιότητάς τους για τις προεδρικές εκλογές.

Τρανταχτά ονόματα από τον χώρο του θεάτρου, του αθλητισμού, της τηλεόρασης και της μουσικής βρίσκονται στη λίστα με τους υποστηρικτές των υποψηφίων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ντίβα που έκλεψε τις εντυπώσεις στο πλευρό του Χρίστου (εικόνες, βίντεο)

Τον Σταύρο Μαλά υποστηρίζουν οι γνωστές πρωταγωνίστριες του κυπριακού θεάτρου Δέσποινα Μπεμπεδέλη και Τζένη Γαϊτανοπούλου, Αννίτα Σαντοριναίου και η μουσικός Έλενα Μουζάλα.

Αννίτα Σαντοριναίου

Τζένη Γαϊτανοπούλου

Δέσποινα Μπεμπεδέλη

 

Έλενα Μουζάλα

Τον Νίκο Αναστασιάδη στηρίζουν λαμπερά ονόματα της κυπριακής τηλεόρασης όπως οι: Ελίτα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Βασιλική Χατζηαδάμου, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και ο σχεδιαστής μόδας Gregory Morfi.

Βασιλική Χατζηαδάμου

Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Ελίτα Μιχαηλίδου

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου

Gregory Morfi

https://www.instagram.com/p/BH1ZovIgp5U/?hl=en&taken-by=gregorymorfi

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS