CELEBRITIESSHOWBIZMeghan Markle: Μετά το Megxit πέταξε τα ταγιέρ, έβαλε τα τζιν

Meghan Markle: Μετά το Megxit πέταξε τα ταγιέρ, έβαλε τα τζιν

Τι κι αν έχουν ζητήσει να αποσυρθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας; Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει ακάθεκτη τις εμφανίσεις της σε οργανώσεις στον Καναδά.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πλέον, η Μέγκαν Μαρκλ κάνει ό,τι έκανε και στη Βρετανία, ως πριγκίπισσα, αλλά με το δικό της τρόπο: Πέταξε τα τυποποιημένα συνολάκια, φόρεσε ό,τι ακριβώς φορούσε πριν γίνει μέλος του παλατιού και επισκέπτεται -συνήθως αιφνιδίως- οργανώσεις που την ενδιαφέρουν, μοιράζοντας χαμόγελα και αγκαλιές.

Πίνει το ζεστό της τσάι, συζητά σαν να είναι μια από αυτούς, βγάζει φωτό και selfies θυμίζοντας την Νταϊάνα. Ενδεχομένως αυτός να είναι και ο στόχος.

Η δούκισσα του Σάσεξ βρίσκεται στον Καναδά μετά την ανακοίνωση – βόμβα πως επιθυμεί να ζήσει «οικονομικά ανεξάρτητη» μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι και να περνούν το χρόνο τους τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Βόρεια Αμερική, προκαλώντας βαθύτατη θλίψη τόσο στην βασίλισσα Ελισάβετ, όσο και στον πρίγκιπα Κάρολο και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, η Μέγκαν Μαρκλ επέστρεψε στον Καναδά όπου πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων σε ένα αρχοντικό αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων για να βρίσκεται μαζί με τον γιο της και δεν παρέστη, ούτε τηλεφωνικά στην κρίσιμη συνάντηση της βασίλισσας με τον εγγονό της, πρίγκιπα Χάρι για το Megxit.

Από τον Καναδά, λοιπόν, η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει τα καθήκοντά της. Χθες το πρωί, ντυμένη απλά με ένα χοντρό μπουφάν και μπότες, έκανε μια ξαφνική εμφάνιση σε ένα καταφύγιο γυναικών σε μία από τις φτωχότερες περιοχές του Βανκούβερ, προκειμένου να «προσφέρει υποστήριξη» και να «ενισχύσει το πνεύμα των εργαζομένων».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS