CELEBRITIESSHOWBIZΜέγκαν Μαρκλ: Οι φωτογραφίες που δείχνουν την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της

Μέγκαν Μαρκλ: Οι φωτογραφίες που δείχνουν την αρκετά φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ήταν περίπου στα μέσα του Οκτώβρη όταν το παλάτι ανακοίνωσε ότι ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Το royal ζευγάρι, που ανυπομονεί όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του την Άνοιξη του 2019, μετακομίζει στην έπαυλη Φρόγκμορ στο κτήμα του Ουίνδσορ της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, στις αρχές του επόμενου χρόνου ενόψει του ερχομού του μωρού.

Μάλιστα, η Kate Middleton σε πρόσφατη επισκεψή της στο Πανεπιστήμιο του Leicester μίλησε μπροστά στο κοινό με ενθουσιασμό για τον ερχομό του νέου μωρού στη βασιλική οικογένεια:

«Είναι υπέροχη στιγμή να έχουμε μικρά παιδιά. Και τώρα ένας ξάδερφος για τον George, τη Charlotte και τον Louis. Είναι πραγματικά υπέροχο».

Μετά από καιρό η Meghan και ο Harry έκαναν την πρώτη τους έξοδο στο Λονδίνο και έχουμε τις πρώτες παπαρατσίστικες φωτογραφίες.

Παρά το γεγονός πως η Δούκισσα του Sussex φορούσε ένα σκούρο μπλε φόρεμα και οι φωτογραφίες ήταν μακρινές, είδαμε πως η κοιλιά της έχει αρχίσει πια και φουσκώνει πολύ.

Η Meghan και ο σύζυγός της έδωσαν το παρών τους σε μία χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Λουκά την Τρίτη και ο φακός τους τσάκωσε τη στιγμή που έβγαιναν από την πίσω πόρτα, προκειμένου να επιστρέψουν σπίτι τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS