CELEBRITIESSHOWBIZMelania Trump - βασίλισσα Letizia: H εντυπωσιακή εμφάνισή τους στον Λευκό Οίκο...

Melania Trump – βασίλισσα Letizia: H εντυπωσιακή εμφάνισή τους στον Λευκό Οίκο (εικόνες)

H Melania Trump συναντήθηκε με τον βασιλιά Felipe VI και την βασίλισσα Letizia της Ισπανίας στον Λευκό Οίκο -η τελευταία στάση στην εξαήμερη περιοδεία τους στις ΗΠΑ.

Οι μονάρχες επισκεύθηκαν το Σαν Αντόνιο και τη Νέα Ορλεάνη ως κομμάτι της γιορτής 300 χρόνων των δύο πόλεων, αφού και οι δύο έχουν ισπανικές ρίζες. Χθες, η Trump και η Letizia παρουσίασαν δύο διαφορετικές εκδοχές του θυληκού ντυσίματος με ένα twist -που ήταν μία αναφορά στις Ισπανικές και Αμερικάνικες σχέσεις: To Michael Kors της Letizia ήταν μία εκδοχή ενός που η Πρώτη Κυρία έχει ήδη στη γκαρνταρόμπα της.

Είτε ήταν τυχαίο είτε όχι, δεν γνωρίζουμε, ωστόσο το ροζ Michael Kors της βασίλισσας Letizia το είδαμε πρώτη φορά (σε γαλάζια απόχρωση) στη Trump πριν έναν χρόνο, όταν συνάντησε τον πρόεδρο του Παναμά και την Πρώτη Κυρία. Ενώ η Trump τότε διαλέξε να μην φορέσει ζώνη, η Letizia σε αυτή την εμφάνιση συνδύασε το έντονο χρωματικά φόρεμά της με μία λεπτή, μεταλλική ζώνη για αντίθεση. Ένα clutch στην ίδια απόχρωση και suede γόβες στιλέτο συμπλήρωσαν το look.

Η Trump διάλεξε ένα φόρεμα Valentino, διατηρώντας το look της απλό, αφήνοντας τα floral κεντήματα να μιλήσουν από μόνα τους. Η πρώτη κυρία συνδύασε το outfit με μία λευκή ζώνη και matching πράσινες γόβες Manolo Blahnik.

(Credit Image: © Chris Kleponis/CNP via ZUMA Wire)
(Credit Image: © Chris Kleponis/CNP via ZUMA Wire)
(Credit Image: © Chris Kleponis/CNP via ZUMA Wire)
Getty Images

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS