CELEBRITIESSHOWBIZMiss Κύπρος 2017: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εκτός διαγωνισμού Μiss Earth

Miss Κύπρος 2017: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εκτός διαγωνισμού Μiss Earth

Εδώ φαίνεται ότι ολοκληρώνεται το όνειρο για την Κύπρια καλλονή Μαρία Αρμενάκη, η οποία ταξίδεψε στις Φιλιππίνες για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Μiss Earth.

H Miss Κύπρος 2017 τις τελευταίες ώρες αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας με αποτέλεσμα να εισαχθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι γιατροί της συνέστησαν να παραμείνει για νοσηλεία μέχρι να αναρρώσει.

Η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook ανέφερε ότι είναι πολύ στενοχωρημένη που δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, καθώς αυτή και η ομάδα της προετοιμάστηκαν σκληρά για να έχει μια καλή πορεία και παρουσία στον διαγωνισμό.

«Είμαι τόσο απογοητευμένη που δεν μπορώ να αγωνιστώ στο τελικό στάδιο του Miss Earth 2018. Έχω νοσηλευτεί για 3 ημέρες και είμαι ακόμα σε IV. Οι γιατροί ενημέρωσαν εμένα και την οικογένειά μου ότι δεν πρέπει να φύγω από το νοσοκομείο μέχρι  να αναρρώσω. Είμαι πολύ στενοχωρημένη καθώς εγώ και τόσοι άλλοι άνθρωποι δούλεψαν τόσο σκληρά για ένα χρόνο για να φτάσουμε εκεί που είμαστε τώρα. Σας ευχαριστώ όλους, όσοι με στήριξαν σε αυτό το ταξίδι», έγραψε η Μαρία Αρμενάκη.

Δείτε εδώ την ανάρτησή της:

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS