CELEBRITIESSHOWBIZΜόδα, τραγούδι, μαγειρική και… πάμε!

Μόδα, τραγούδι, μαγειρική και… πάμε!

Από το «Greece’s Next Top Model» μέχρι το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Όλα τα ριάλιτι σόου της νέας χρονιάς. Ποια βγαίνουν άμεσα στον αέρα και ποια «μπαίνουν στον πάγο»;

Είθισται, τις τελευταίες σεζόν, ένα μεγάλο μέρος του προγραμματισμού των καναλιών να βασίζεται στα ριάλιτι σόου. Άλλωστε, είναι πρότζεκτ που συνήθως τραβούν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και σημειώνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, την ίδια στιγμή που περιοδικά και εκπομπές ασχολούνται με το περιεχόμενο αυτών. Η εν λόγω τάση φαίνεται ότι θα πρωταγωνιστήσει και τη χρονιά 2019-2020, με τα στελέχη των σταθμών να έχουν ήδη αποφασίσει πού θα επενδύσουν, σε ποια πρότζεκτ θα δώσουν προτεραιότητα και ποια από τα σόου θα μπουν για λίγο στον πάγο.

Το πρώτο μισό της σεζόν, για το Star, θα έχει το στίγμα του «Greece’s Next Top Model». Το ριάλιτι μόδας, που συζητήθηκε ιδιαίτερα, σχολιάστηκε και σκαρφάλωσε ψηλά στους πίνακες της Nielsen, θα επιστρέψει με ένα δεύτερο κύκλο και τα ίδια πρόσωπα. Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρης Σκουλός και Άγγελος Μπράτης θα βρεθούν στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής, αφού αποτέλεσαν μία δυνατή ομάδα και ένα αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του φορμάτ.

Στον ΑΝΤ1 ψηφίζουν μουσική και Ζέτα Μακρυπούλια! Στις αρχές Οκτωβρίου, θα εκπέμψει το πρωτοποριακό «The Final Four». Πρόκειται για τον απόλυτο διαγωνισμό τραγουδιού, ο οποίος έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και ετοιμάζεται να αλλάξει τα δεδομένα. Τέσσερις αποφασισμένοι και ανταγωνιστικοί διαγωνιζόμενοι ετοιμάζονται να παλέψουν για να υπερασπιστούν και να κρατήσουν τη θέση τους στη μεγαλύτερη μουσική μάχη. Απέναντί τους θα βρεθούν πολλοί ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι οι οποίοι θα προσπαθήσουν τραγουδώντας να τους… εκθρονίσουν και να πάρουν τη θέση τους στο stage του «Final Four». Κάθε επεισόδιο θα είναι και ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη, ενώ κάθε εβδομάδα θα κρύβει και μία ανατροπή. Να σημειωθεί ότι το έπαθλο θα είναι 50.000 ευρώ.

Στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί και ο Σκάι με το δοκιμασμένο και άκρως επιτυχημένο «The Voice». Μετά από παρέμβαση της εταιρείας παραγωγής Talpa Media, ο Acun Ilicali και οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου «τα βρήκαν» κι έτσι οι Γιώργος Καπουτζίδης, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωστής Μαραβέγιας θα κρατούν παρέα στο κοινό έτοιμοι για την κορυφή.

Στους ίδιους ρυθμούς θα «χορέψει» το Open. Το πολυσυζητημένο «X-Factor» έχει δώσει τις εξετάσεις του στη μικρή οθόνη, καθώς προβαλλόταν από τον ΑΝΤ1 και τον Σκάι με μεγάλη επιτυχία και τώρα ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο σταθμό του Ιβάν Σαββίδη. Οι Γιώργος Θεοφάνους, Χρήστος Μάστορας, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλης Τσαουσόπουλος θα είναι η κριτική επιτροπή, ενώ τελικά η Δέσποινα Βανδή θα αναλάβει το ρόλο της παρουσιάστριας.\

 

Το δεύτερο μισό της σεζόν θα έχει τις ανατροπές του!
Από τις αρχές του 2020, τα προαναφερθέντα θα δώσουν τη θέση τους σε νέα ριάλιτι και σόου. Από τον προγραμματισμό του Star δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το «MasterChef». Με τον τρίτο κύκλο να έχει σημειώσει σαρωτικά ποσοστά, ήταν δεδομένο ότι το ριάλιτι μαγειρικής θα έχει συνέχεια αφού έχει βρεθεί η απόλυτη συνταγή για την κορυφή. Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης αποτελούν, παράλληλα, τρία πρόσωπα που τα στελέχη πιστεύουν πολύ, αφού έχουν δώσει με τεράστια επιτυχία τις εξετάσεις τους.

Σε δοκιμασμένη συνταγή θα επενδύσει και ο ΑΝΤ1, βγάζοντας στον αέρα το «Your Face Sounds Familiar», με τη Μαρία Μπεκατώρου. Ο προηγούμενος κύκλος σημείωσε πρωτιές, εντυπωσίασε το κοινό και τα στελέχη είναι βέβαια ότι το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη σεζόν με το σόου μεταμφιέσεων της Κυριακής.

Όσον αφορά στο Σκάι, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Έπειτα από τη συνέχεια της συνεργασίας του καναλιού με τον Ilicali, το πιο πιθανό είναι να βγει στον αέρα το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ένα πρότζεκτ που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές. Ωστόσο, το κανάλι έχει αποκτήσει τα δικαιώματα και για το «Αγρότης Μόνος Ψάχνει», που προβλήθηκε στο παρελθόν από τον Alpha, αλλά και για το πρωτότυπο μουσικό σόου «Masked Singer», όπου επώνυμοι τραγουδιστές εμφανίζονται στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ελληνικά και ξένα τραγούδια με στόχο το κοινό να μην τους καταλάβει. Το μεγάλο ερωτηματικό, λοιπόν, είναι ποιο από τα παραπάνω πρότζεκτ οι άνθρωποι του Σκάι θα βγάλουν στον αέρα… και ποιο θα κρατήσουν στο ντουλάπι για επόμενη χρονιά, γιατί στην προκειμένη το «όλοι καλοί χωράνε» δεν ταιριάζει με την περίπτωση λόγω του συνωστισμού που παρατηρείται στον προγραμματισμό!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS