CELEBRITIESSHOWBIZΜουντιάλ 2018: Τα αστέρια των διεθνών γηπέδων κάνουν αίσθηση αυτό το καλοκαίρι!...

Μουντιάλ 2018: Τα αστέρια των διεθνών γηπέδων κάνουν αίσθηση αυτό το καλοκαίρι! (εικόνες)

Το περιοδικό HELLO! ξεχώρισε τη δική του dream team του Παγκόσμιου Κυπέλλου που διεξάγεται στη Ρωσία.

Κέβιν Τραπ
Με ύψος 1,87µ., ο σµιλεµένος Γερµανός τερµατοφύλακας είναι ένας από τους πιο συναρπαστικούς παίκτες της φετινής διοργάνωσης και όχι µόνο, για την ικανότητά του να µπλοκάρει την µπάλα. Μακριά από τα γήπεδα ο Τραπ –ο οποίος προστατεύει την εστία της γαλλικής Παρί Σεν Ζερµέν–, και το µοντέλο από τη Βραζιλία Ιζαµπέλ Γκουλάρτ, αποτελούν ένα από τα πιο φωτογενή ζευγάρια στον κόσµο του αθλητισµού.

Τζέιμι Μακλάρεν
Η καρδιά του ανήκει στην όµορφη συµπατριώτισσά του, την Αυστραλέζα Ίβα Αραβόβιτς, µε την οποία έχει σχέση εδώ και τέσσερα χρόνια και της έκανε πρόταση γάµου στη Φοντάνα ντι Τρέβι της Ρώµης τα περασµένα Χριστούγεννα. Αλλά αυτό δε σταµατάει τις οπαδούς του αθλήµατος να θαυµάζουν το πανέµορφο χαµόγελο και τα ευγενικά µάτια του. Από τον Ιανουάριο το ζευγάρι ζει στο Εδιµβούργο, καθώς ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται µε τη Χιµπέρνιαν ΦΚ. Η βοσνιακής καταγωγής Ίβα περιγράφει τον 24χρονο αρραβωνιαστικό της ως «Γλυκό, υποµονετικό, ανθεκτικό και ταπεινό».

ΆΛισον Μπέκερ 
Ο θηριώδης, µε ύψος 1,93µ. ποδοσφαιριστής, µε τα γοητευτικά µπλε µάτια και την εξαιρετικά ήρεµη συµπεριφορά, λατρεύεται εξίσου από τους θαυµαστές της Εθνικής Βραζιλίας και της οµάδας στην οποία αγωνίζεται, της ιταλικής Ρόµα. Από τους καλύτερους τερµατοφύλακες στον κόσµο, γεννήθηκε το 1992 και πήρε το όνοµά του από έναν αγαπηµένο χαρακτήρα της µητέρας του σε αµερικάνικη σειρά. Πρόσφατα έκανε τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων να λιώσουν, όταν σήκωσε στην αγκαλιά του την ενός έτους κόρη του µετά από ένα παιχνίδι, κάτι που εκείνη απολάµβανε γελώντας.

Γιαν Ζόμερ
Οι φίλοι του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσµο περιµένουν πάντα µε κοµµένη την ανάσα την εµφάνιση του Ελβετού γόη. Ο 29χρονος κάνει το άθληµα ακόµα πιο όµορφο, τόσο µε την παρουσία του στα γήπεδα όσο και µέσα από τα ενδιαφέροντά του µακριά απ’ αυτά. Αγαπάει τη µουσική, κάνει µαθήµατα τραγουδιού, παίζει κιθάρα και πιάνο, ενώ είναι παθιασµένος food blogger και φωτογράφος. Μιλάει γερµανικά, γαλλικά, αγγλικά και ισπανικά. Δεν αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή, αλλά φηµολογείται ότι είναι σε σχέση µε τη φοιτήτρια Νοµικής, Αλίνα.

Αντουάν Γκριεζμάν
Ο γοητευτικός Γάλλος συµµετέχει για δεύτερη φορά σε Παγκόσµιο Κύπελλο, µετά το εντυπωσιακό ντεµπούτο του το 2014. Έκτοτε, ο 27χρονος έχει γίνει σύζυγος και πατέρας, καθώς πέρυσι παντρεύτηκε την Ισπανή παιδοψυχολόγο Έρικα Τσοπερένα και απέκτησαν τη 2 ετών σήµερα Μία, την οποία έχουµε δει σε πολλές τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram.

Ρόµαν Νοϊστάντερ
Με τατουάζ στο στήθος του τη φράση «Ευλογηµένος να είµαι ονειροπόλος», ο Ρόµαν εκπλήρωσε το όνειρό του να βαδίσει στα χνάρια του πατέρα του. Γεννηµένος στην Ουκρανία από γονείς γερµανικής καταγωγής, απέκτησε πρόσφατα ρωσικό διαβατήριο, ώστε να µπορεί να παίξει µε την εθνική οµάδα της χώρας. Στην Κωνσταντινούπολη, όπου αγωνίζεται στη Φενέρµπαχτσε, η εµφάνισή του –που θυµίζει τραγουδιστή boy band–, τον έχει κάνει δηµοφιλή. Μιλάει άπταιστα γερµανικά, ρωσικά και αγγλικά.

Ρούρικ Γκίσλασον
Αποτελώντας την πιο cool «εξαγωγή» της Ισλανδίας, ο Ρούρικ ζει στη Γερµανία, όπου παίζει για τη Σαντχάουζεν. Με την τραχιά του εµφάνιση, το καλογυµνασµένο σώµα και το µοντέρνο κούρεµα, είναι περιζήτητος από τα περιοδικά και τους οίκους µόδας. Στους λογαριασµούς του στα social media µπορεί κάποιος να δει τις ταξιδιωτικές περιπέτειες και δραστηριότητες του 30χρονου –που περιλαµβάνουν ορειβασία, τζετ σκι και σκι– αλλά όχι και στιγµιότυπα µε «έτερον ήµισυ», κάτι που τον κατατάσσει στη λίστα των «καυτών» singles.

Άντριεν Σίλβα
Αφοσιωµένος σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών µε τη σύζυγό του, Μαργκαρίντα Νέουπαρθ, ο Άντριεν γεννήθηκε το 1989 από Γαλλίδα µητέρα και Πορτογάλο πατέρα. Έχοντας µεγαλώσει στη Γαλλία, έπρεπε να µάθει γρήγορα τη γλώσσα του πατέρα του, όταν µετακόµισε σε ηλικία 12 ετών στην Πορτογαλία, για να φοιτήσει στις ακαδηµίες της Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Πραγµατικός στυλοβάτης της Εθνικής Πορτογαλίας, ο µέσος δε διχάστηκε ποτέ ανάµεσα στις γαλλικές και τις πορτογαλικές ρίζες του, γι’ αυτό και ήταν ενεργό µέλος της µεγάλης νίκης της Πορτογαλίας επί της Γαλλίας, στο Euro 2016. Πέρυσι πήρε µεταγραφή στη Λέστερ Σίτι, αντί 23 εκατοµµυρίων ευρώ!

Αλεξάνταρ Κολάροφ
Ο 32χρονος αµυντικός της Σερβίας είναι ένα πρώην «κακό αγόρι» που µετατράπηκε σε καλό, µετά την παραδοχή µιας σειράς νεανικών παραπτωµάτων. Πλέον είναι αφοσιωµένος σύζυγος στην αγαπηµένη του Βέσνα και πατέρας δύο παιδιών, του Νίκολα και της Ούνα. Είναι γνωστός για τα τατουάζ του –συµπεριλαµβανοµένων ενός κρανίου και µιας πυξίδας–, που καλύπτουν το στήθος και τα χέρια του. Ο Αλεξάνταρ διαθέτει ιδιαίτερη αίσθηση του χιούµορ, κάτι που τον οδήγησε σε απρόσµενες ερµηνείες χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, όπως τα «Jingle Bells» και «Santa Claus is Coming to Town», σε βίντεο που έγιναν viral.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS