CELEBRITIESSHOWBIZΜπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου – «Είναι σαν να συγχωρεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη...

Μπέττυ Μαγγίρα για Καινούργιου – «Είναι σαν να συγχωρεί τον Φίλιππο Τσαγκρίδη με αυτά που λέει» (vid)

Η Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τη συνέντευξη-κόλαφο που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, μιλώντας για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και την Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν, όταν όμως με μια κοπέλα και έναν άνθρωπο, που γνωρίζεις χρόνια, έχεις μοιραστεί στιγμές. Η Δανάη γνώρισε τον Φίλιππο από εμένα, όχι μόνο τον γνώρισε αλλά γνώριζε και την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο, είχα κλάψει για τον Φίλιππο. Της έλεγα στείλε του μήνυμα […] Αυτό το θεωρώ ανήθικο, αλλά δεν έχει να κάνει. Για μένα αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ήταν ένα λάθος της, μια στιγμή αδυναμίας. Με τον Φίλιππο μίλησα, άλλη η σχέση μας μετά από τόσα χρόνια. Με την Δανάη ποτέ».

«Εγώ θα πω ποτέ μην πεις ποτέ γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά ένα δίκιο το έχει αν έχεις μοιραστεί με μία κοπέλα μυστικά για τη σχέση σου. Από την άλλη, όμως, δεν σας φαίνεται ότι συγχωρεί τον Φίλιππο με αυτά που λέει; Μίλησα με τον Φίλιππο και έτερον εκάτερον. Όλο τον θυμό της τον έχει για την Δανάη Μπάρκα. Εγώ θα τον είχα περισσότερο με τον Φίλιππο γιατί την Δανάη μπορεί να την ξέρεις κάποιους μήνες. Ναι, δεν παίρνεις τον πρώην φίλο της φίλης σου, αλλά θα με πονούσε περισσότερο αυτό που έκανε ο Φίλιππος… Όπως μίλησε με τον Φίλιππο, θα μπορούσε να μιλήσει και με την Δανάη και να μην βγαίνει όλο αυτό δημόσια» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το «I Love ΣουΚου».

«Η Βίκυ Σταυροπούλου κατηγορήθηκε σαν μάνα, ότι δεν μεγάλωσε σωστά την κόρη της. Δεν ξέρω αν μπορείς να κατηγορήσεις έναν γονιό. Κάποια πράγματα θα πρέπει να λύνονται εκτός και να μην παίρνουν δημόσια διάσταση» τόνισε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS