CELEBRITIESSHOWBIZMy Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την απουσία της...

My Style Rocks: Η ανακοίνωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την απουσία της Βικτώριας Καρύδα

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο «My Style Rocks», η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε αναφορά στην απουσία της Βικτώριας Καρύδα εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Η Βικτώρια δεν βρίσκεται στην παρέα μας, θέλω να της εκφράσω τα Συλλυπητήριά μου. Η σκέψη μας είναι τόσο στην ίδια, όσο και στα δυο της αγγελούδια», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λίγο μετά την έναρξη του νέου επεισοδίου παρουσιάζοντας τις δυο νέες παίκτριες που μπήκαν στο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως τα γυρίσματα του «My Style Rocks» είναι μπροστά δυο εβδομάδες οπότε σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που η Βικτώρια Καρύδα δεν ήταν στο παιχνίδι λόγω του πένθους της, και της άγριας δολοφονίας του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Λίγη ώρα αργότερα, στο πλατό έκανε πασαρέλα η Εύα Μπάση η οποία ήταν έτοιμη να καταρρεύσει και πριν την κρίνουν οι συμπαίκτριές ήθελε να διευκρινίσει πως ο μόνος λόγος που έδωσε το παρών είναι γιατί είναι επαγγελματίας.

«Θα ήθελα να πω, επειδή πραγματικά σήμερα δεν είναι μια μέρα που δε θα ήθελα να είμαι εδώ, όχι ότι δεν ήθελα να είμαι εδώ αλλά ως προς σεβασμό στο πρόσωπο της φίλη μου της Βικτώριας. Παρόλα αυτά είμαστε όλοι επαγγελματίας, κάνουμε τη δουλειά μας και η ζωή συνεχίζεται», είπε με μεγάλη δυσκολία και γεμάτα μάτια η μελαχρινή καλλονή.

Τέλος, να πούμε πως όλοι οι κριτές και οι συμπαίκτριες της Βικτώριας Καρύδα είναι στο πλευρό της και όπως ανέφερε η Μπέτυ Μαγγίρα σε συνέντευξή της στο Secret «Ως ομάδα, στείλαμε συλλυπητήρια και της είπαμε πως, ό,τι και αν χρειαστεί, θα είμαστε στο πλευρό της. Είναι πολύ προσωπικό το ζήτημα και δεν θα ήθελα να επεκταθώ περισσότερο».

Η Βικτώρια Καρύδα μετά την εκτέλεση του συζύγου της είναι ράκος και βρίσκεται με την οικογένειά της στην Αυστραλία, εκεί όπου έγινε η κηδεία του Ελληνοατσραλού επιχειρηματία.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS