CELEBRITIESSHOWBIZΝέα δεδομένα για τη Χρ. Αριστοτέλους - Όλες οι αλλαγές στην εκπομπή...

Νέα δεδομένα για τη Χρ. Αριστοτέλους – Όλες οι αλλαγές στην εκπομπή της

Νέα δεδομένα από τα τέλη Αυγούστου για τη Χριστιάνα Αριστοτέλους. Από τη μία θα υπάρξουν αλλαγές στο πάνελ και στη θεματολογία της εκπομπής κι από την άλλη επιστρέφει στην κανονική ώρα μετάδοσής της.

Του Κωνσταντίνου Χάμπαλη

Δεν είναι μόνο η Ελένη Μενεγάκη που επηρεάζεται από τις αλλαγές στον προγραμματισμό του καναλιού. Αλλά και η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Απ’ ό,τι φαίνεται η ένταξη της Σμαράγδας Καρύδι στο δυναμικό του Alpha όπως επίσης και της Ελένης Τσολάκη με το τηλεπαιχνίδι «Slam» αλλάζει τα δεδομένα στην απογευματινή ζώνη του καναλιού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, με αποτέλεσμα σχεδόν όλες οι εκπομπές του σταθμού να βγουν «κουτσουρεμένες» από τη νέα σεζόν στον αέρα ώστε να βολευτούν τα τρία τηλεπαιχνίδια.

Όσον αφορά λοιπόν τη Χριστιάνα, η εκπομπή της θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου, στις 3μ.μ, με ανανεωμένη θεματολογία, νέα πρόσωπα στο πάνελ της, καινούριες στήλες, μικρές πινελιές ανανέωσης στο σκηνικό της, μπόλικο κέφι κι αγωνία, αφού γύρω στα τέλη Σεπτεμβρίου θα παραδώσει τη σκυτάλη για να γίνει μανούλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν – Η φωτογραφία της στον Alpha

Αντικαταστάτες της για όσο διάστημα θα χρειαστεί να απουσιάσει από το πόστο της, αναφέρουν οι πληροφορίες μας, θα είναι πρόσωπα του καναλιού που διαδοχικά θα αναλαμβάνουν το συντονισμό του προγράμματος μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, αρχές Νοεμβρίου που αναμένεται να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά της.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ

Στο πλευρό της λοιπόν θα δούμε γι’ ακόμα μία σεζόν τον Χάρη Παπαθεοχάρους και τη Βαρβάρα Ζαχαρίου, τον Τάσο Ευαγγέλου που εγκαταλείπει την αρχισυνταξία και τη θέση του στο πάνελ της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και ενσωματώνεται στην ομάδα του «Με Αγάπη Χριστιάνα» και την ηθοποιό Ιωάννα Λαμπροπούλου που αποτελεί τη μεγαλύτερη έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Ευριπίδου στην Αριστοτέλους – Η μεταγραφή που θα συζητηθεί

Στην ομάδα της εκπομπής θα συνεχίσουν ακάθεκτοι η Εριλένα Πελαγία και ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς που θα συνεχίσει να μας ξεναγεί στην Κύπρο μέσα από τα διάφορα ρεπορτάζ του. Ένα οδοιπορικό ένθετο που ξεκίνησε την περσινή σεζόν και θα συνεχιστεί και τη φετινή.

Να σημειώσουμε ότι το τρέιλερ της εκπομπής, τα γυρίσματα του οποίου διήρκεσαν δύο μέρες, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη με όλους τους συμμετέχοντες της εκπομπής να λαμβάνουν μέρος σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η προετοιμασία στο καμαρίνι της για το νέο τρέιλερ της εκπομπής της

Πρωταγωνίστρια σε αυτό εννοείται ότι ήταν η Χριστιάνα Αριστοτέλους που παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της ακολούθησε πιστά όλες τις οδηγίες του σκηνοθέτη της για όσον το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS