CELEBRITIESSHOWBIZΝικόλας Ιωαννίδης: Μιλά πρώτη φορά για τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από...

Νικόλας Ιωαννίδης: Μιλά πρώτη φορά για τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη

Δημόσια συγγνώμη από τη Σάσα Σταμάτη ζήτησε ο Νικόλας Ιωαννίδης πριν από λίγες μέρες, μετά τη δήλωσή του στην εκπομπή «Όλα για Σένα» ότι η δημοσιογράφος τού είχε αποκαλύψει πριν από ένα μήνα ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πάνε για διαζύγιο.

Για το λάθος που έκανε on air, αλλά και τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη, μίλησε στην εκπομπή Love & Style.

«Από τότε που ήταν η Αλεξία στην εκπομπή είχαμε τις «Ιστορίες του μικρού Νικόλα» και λέγαμε διάφορα αστεία. “Θα πάρω την Αντζελίνα Τζολί και να τη ρωτήσω τι γίνεται με τα παιδιά, τον Μπραντ Πιτ, τη βασίλισσα Ελισάβετ”. Είναι αυτονόητο ότι δεν τους γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους. Πάνω στην ίδια λογική, άθελά μου και αδίκως για τη Σάσα, σε μια μικρή διαφωνία με τα παιδιά, είπα “άντε τώρα παιδιά, αφού το είπε η ίδια η Σάσα”. Τη γυναίκα δεν την ξέρω και γι’ αυτό έγραψα τη δημόσια συγγνώμη. Δεν φταίει σε τίποτα, ήταν ένα κακό χιούμορ δικό μου. Αντιλαμβάνομαι ότι ήρθε σε δύσκολη θέση και γι’ αυτό αποφάσισα να γράψω στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook απολογητήριο μήνυμα γιατί δεν φταίει σε τίποτα να έρθει σε δύσκολη θέση με τη δουλειά της. Είμαι άνθρωπος που τα λάθη μου τα αντιλαμβάνομαι και προσπαθώ να τα διορθώσω. Δεν με απασχολεί που χτυπήθηκα από τα ΜΜΕ, με απασχολεί που έφερα σε δύσκολη θέση έναν άνθρωπο.» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS