CELEBRITIESSHOWBIZΝικολέττα Ράλλη: Μετρά αντίστροφα για τη βάφτιση της κόρης της

Νικολέττα Ράλλη: Μετρά αντίστροφα για τη βάφτιση της κόρης της

Η Νικολέττα Ράλλη ζήτησε από τους ακολούθους της να «μαντέψουν» πότε θα γίνει η βάφτιση της κόρης της.

Το καλοκαίρι η Νικολέττα Ράλλη πέρασε τις διακοπές της σε Κρήτη, Ίο, πλάτανο Αχαΐας και Καλάβρυτα. Μαζί της σε κάθε προορισμό και η μικρή Σοφία, η οποία γιόρτασε τα τρίτα της γενέθλια τον Ιούνη.

Nikoletta Ralli Kori Diakopes

Η παρουσιάστρια έχει πλέον επιστρέψει στην Αθήνα και προετοιμάζει τη βάφτιση της κόρης της. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας RealLife μερικούς μήνες πριν, η βάφτιση θα γίνει μέσα στον Σεπτέμβρη, άγνωστο το πότε ακριβώς. Η Νικολέττα Ράλλη πάντως, έβαλε τους διαδικτυακούς της φίλους να «μαντέψουν» σε ένα Instagram Story που δημοσίευσε κατά την επίσκεψή της στην event planer.

Nikoletta Ralli Vaftisi Koris2
H μικρούλα θα πάρει το όνομα Σοφία, όνομα της γιαγιάς της, μαμάς του Μιχάλη Ανδρούτσου. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η παρουσιάστρια λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι είναι και ένα από τα δικά της αγαπημένα ονόματα:

«(…)Μου άρεσε το όνομα. Το αγαπημένο μου μιούζικαλ είναι το Mamma mia και η κόρη της πρωταγωνίστριας λέγεται Σόφι, πάντα μου άρεσε αυτό το όνομα»

Μπαμπάς και κόρη βόλτα στο κέντρο
Το Instagram προφίλ της Νικολέττας Ράλλη μπορεί να είναι γεμάτο με φωτογραφίες της κόρης της, σπάνια όμως αναρτά φωτογραφίες με τον σύζυγό της.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια είχε δημοσιεύσει ένα Instagram Story με τον Μιχάλη Ανδρούτσο και τη μικρή Σόφι. Μπαμπάς και κόρη περπατούν στο Κολωνάκι, με τη μικρή Σοφία να κάθεται στους ώμους του μπαμπά της.

Androutsos Ralli
Η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος είναι μαζί από το 2018 και πολύ σύντομα αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS