CELEBRITIESSHOWBIZΝτάνος: Η σέξι φωτογράφηση στην πισίνα και οι αποκαλύψεις για τη ζωή...

Ντάνος: Η σέξι φωτογράφηση στην πισίνα και οι αποκαλύψεις για τη ζωή του

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για λογαριασμό του περιοδικού Down Town Κύπρου, παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Μιλώντας στον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Πρίφτη, ο νικητής του φετινού «Survivor» μίλησε για το νησί του, τη Σκιάθο, για τις παιδικές αναμνήσεις του και τις τρέλες που έκανε με τη βέσπα του πατέρα του αλλά και για την οικογένειά του. Μεταξύ άλλων ο «Ντάνος» δεν δίστασε να αναφερθεί και στις δυσκολίες που πέρασε οι οποίες, ωστόσο, τον έκαναν ακόμα πιο δυνατό για τη μετέπειτα ζωή του.

Ο 35χρονος εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι πραγματοποίησε και μια αποκλειστική φωτογράφηση, ποζάροντας στο στοιχείο του, στο νερό δηλαδή κάνοντας υποβρύχιες λήψεις, αποδεικνύοντας ότι πέρα από «καλό παιδί» είναι αναμφισβήτητα το νέο sex symbol της Ελλάδας που όλοι συζητούν.

Διαβάστε ακόμα: Βίκυ Καγιά: Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες για νέα εγκυμοσύνη

Λίγο αργότερα ακολούθησε και η ανάρτηση του ιδίου, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει τους συντελεστές για την όμορφη δουλειά στην οποία συμμετείχε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του δημοσιογράφου (@alexanderpriftis) ενώ η συνέντευξη αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα…

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS