CELEBRITIESSHOWBIZΟ Hovig αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του! (βίντεο)

Ο Hovig αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του! (βίντεο)

Την ημέρα των γενεθλίων του, αλλά και μια εβδομάδα μετά την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ο Hovig βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα».

Ο τραγουδιστής διανύει μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του, αφού δίπλα του έχει τους ανθρώπους που αγαπά και τη γυναίκα της ζωής του, την Αρετή Φοινικαρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Hovig έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του! Η φωτογραφία με το μονόπετρο

Ο Hovig άνοιξε την καρδιά του στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και μίλησε για την πολύχρονη σχέση του με τη σύντροφό του και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την πρόταση γάμου.

«Εγινα 30. Νιώθω ακόμα πολύ νεαρός, έχει να κάνει σχέση με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι…

Θα παντρευτώ. Συγκατοικώ χρόνια με την κοπέλα μου, την Αρετή, και δεν νιώθω κάτι διαφορετικό.. Ήμουν σίγουρος… νιώθω όμορφα.

Είχα λίγη αγωνία. Τα κάνουμε όλα με την Αρετή, και αυτό ήταν το μόνο που δεν κάναμε μαζί (την πρόταση γάμου), που έπρεπε να τα ετοιμάσω όλα μόνος μου. Ήταν όλα όμορφα… απλά και όμορφα. Γονάτισα, σε κάθε γυναίκα αξίζει να το κάνει ένας άντρας.

Ήταν πολύ απλή στιγμή. Ήμασταν οι δυο μας σε ένα ξενοδοχείο έξω από την πόλη μετά από εμφάνισή μου και έκανα την πρόταση τα ξημερώματα. Οι κολλητοί μου το ήξεραν μόνο ότι θα κάνω πρόταση γάμου.

Η Αρετή με στηρίζει και μου δίνει ηρεμία. Κάθε πρωί που ξυπνάει να πάω δουλειά, ξυπνάω και της λέω πόσο όμορφη είναι. Το κάνω επειδή το νιώθω και ασυνείδητα.»

View this post on Instagram

#youmakemyworldspin

A post shared by Areti Phinikaridou (@areti_ph) on

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS