CELEBRITIESSHOWBIZΟ Messi φωτογραφίζεται με θαυμάστρια σε… μανάβικο σούπερ μάρκετ και γίνεται viral

Ο Messi φωτογραφίζεται με θαυμάστρια σε… μανάβικο σούπερ μάρκετ και γίνεται viral

Ο Lionel Messi αναρρώνει από έναν τραυματισμό, καθώς υπέστη  ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δε βρίσκεται στο γήπεδο El Molinón για τις προπονήσεις στην πόλη  Χιχόν της Ισπανίας, ούτε ταξίδεψε στην Γερμανία όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει την Borussia Dortmund.

Βέβαια δεν βρίσκεται ούτε σε διακοπές αυτήν την περίοδο αλλά ασχολείται με δουλειές που κάνουν οι κοινοί θνητοί όπως να πάει για ψώνια στο σούπερ μάρκετ στην περιοχή  Castelldefels  στη Βαρκελώνη εκπλήσσοντας τους πάντες με την παρουσία του.

Όπως ήταν φυσικό πολλοί καταναλωτές όταν τον είδαν ανάμεσα στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του αλλά αυτήν η συγκεκριμένη φωτογραφία συζητήθηκε περισσότερο από όλες.

lionelmessi

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ποζάρει μαζί με μία θαυμάστριά του μπροστά στον πάγκο με τα λαχανικά. Η φωτογραφία ανέβηκε στο  Twitter με την λεζάντα: «Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αλλά είναι και άνθρωπος. Ο Λεο Μέσι ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ»!

Αν και η παρουσία του Αργεντίνου σούπερ σταρ  να ψωνίζει από το σούπερ μάρκετ εξέπληξε τους πάντες  στο σούπερ μάρκετ, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού πριν από ημέρες, ισπανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες του μαζί με τη σύζυγό του,  Αντονέλα Ροκούζο,  να περπατούν ανέμελοι και να κάνουν ψώνια στους  δρόμους της Βαρκελώνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS