CELEBRITIESSHOWBIZΟ Μποτία ταξίδεψε στην Αθήνα για τα μάτια της Ελένης Φουρέιρα!

Ο Μποτία ταξίδεψε στην Αθήνα για τα μάτια της Ελένης Φουρέιρα!

Ο Αλμπέρτο Μποτία ήρθε στην Αθήνα και η Ελένη Φουρέιρα τον υποδέχτηκε.

Είναι ερωτευμένοι τα τελευταία δύο χρόνια και, παρόλο που βρίσκονται στο επίκε­ντρο της δημοσιότητας, προσπαθούν να δια­τηρούν την προσωπική ζωή τους μακριά από τους προβολείς.

Η σαγηνευτική τραγουδίστρια, η οποία έχει πλέον ανοίξει τα φτερά της και στη διεθνή μουσική σκηνή και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δι­ανύουν μια από τις ωραιότερες περιόδους της κοινής τους ζωής.

Μόλις τελείωσε τις αγωνιστι­κές του υποχρεώσεις ο αμυντικός της Αλ Χιλάλ έσπευσε να βρεθεί στην Ελλάδα και φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκεί για να τον υποδεχτεί.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Αλμπέρτο βρίσκε­ται στην Αθήνα, κάνοντας πραγματικά ευτυχισμένη την Ελένη.

Το πρό­γραμμά της αυτό το διάστημα είναι ιδιαίτερα βεβαρημένο, λόγω της εμφάνισης της στα Mad Awards την Πέμπτη 27 Ιουνίου, για την οποία έχει ήδη ξεκινήσει εντατική προετοιμασία.
Αυτή τη φορά ήταν η δι­κή του σειρά να μπει στο αεροπλάνο για χάρη της.
Ο φόρτος εργασίας δεν επέτρεψε στην Ελένη Φουρέιρα να ταξιδέψει προκειμένου να βρεθεί κοντά στον αγαπημένο της και έτσι ταξίδεψε εκείνος στην Ελλάδα για να βρεθεί κοντά της.

Σχέδια για δύο

Κατά την περίοδο της παραμονής του συντρόφου της στην Ελλάδα, η Ελένη Φουρέιρα έχει διαμορφώσει το πρόγραμμά της κατάλληλα, ώστε να μοι­ράζονται μαζί όσο περισσότερο χρόνο μπορούν, ενώ θα είναι μεγάλη ευ­τυχία για τους δυο τους αν καταφέρουν τελικά να πραγματοποιήσουν μια μι­κρή απόδραση σε αγαπημένο καλοκαιρινό τους προορισμό.

Μέχρι τότε, όταν ο Αλμπέρτο αποχωρίζεται την Ελένη, λόγω των πολύωρων προβών της, δίνει το «παρών» σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις ή συναντά φίλους του από τον χώρο του ποδοσφαίρου που είχε καιρό να δει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS