CELEBRITIESSHOWBIZO «Ντάνος» στην προ Survivor εποχή και η απίστευτη δημοφιλία του μετά...

O «Ντάνος» στην προ Survivor εποχή και η απίστευτη δημοφιλία του μετά τη νίκη

Mια καλημέρα του μ’ έναν καφέ στο χέρι συγκέντρωσε περισσότερα από 130.000 likes σε ελάχιστο χρόνο, ενώ ο λογαριασμός του στο Instagram, τον οποίο ξεκλείδωσε δύο μέρες μετά τη νίκη του στο «Survivor», ξεπέρασε τους 170.000 followers μέσα σε λίγες ώρες.

Αν το «Survivor» είναι το τηλεοπτικό φαινόμενο της σεζόν, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που επέβαλλε το ψευδώνυμο «Ντάνος» και όλη η Ελλάδα τον αποκαλεί έτσι πια, είναι ο απόλυτος σταρ του.

Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί ήδη γι’ αυτόν στο διαδίκτυο και τον Τύπο, έχει ορκισμένους θαυμαστές και ο ίδιος, πρώην ποδοσφαιριστής, πρώην συνιδιοκτήτης βενζινάδικου μαζί με τον αδερφό του, Χάρη, στο νησί του, τη Σκιάθο, και νυν εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι, καλείται να διαχειριστεί μια δημοφιλία στα όρια της φρενίτιδας.

Ποιος είναι, όμως, ο άνθρωπος που έκανε την Ελλάδα να παραμιλά; Αν κρίνουμε από το πρώτο του live video στο Instagram, είναι το «αγόρι της διπλανής πόρτας» ή, όπως κατά κόρον έχει γραφτεί, το «λαϊκό παιδί» που έκανε τον γυναικείο πληθυσμό της χώρας να σκιρτήσει. Η οικογένειά του, και ειδικότερα η μητέρα του, Ράνια, και τα θρησκευτικά του πιστεύω –οι πάμπολλοι σταυροί του σε κάθε επεισόδιο έγιναν σήμα-κατατεθέν του– είναι οι απόλυτες προτεραιότητές του. «Μάνα, μην κλαις τώρα. Όλα καλά», είπε στη μητέρα του όταν την είδε για πρώτη φορά μετά από την πεντάμηνη απουσία του στον Άγιο Δομίνικο. Τις λίγες λέξεις του υπογράμμισε ένα δακρυσμένο βλέμμα, καθώς έχει χάσει τον πατέρα του πριν από δέκα χρόνια. Το παρατσούκλι «Ντάνος» το έχει πάρει από τον αδερφό της μητέρας του, Γιάννη, ο οποίος στήριξε τόσο εκείνον όσο και τον μικρότερο αδερφό του, Χάρη, όταν έχασαν τον πατέρα τους.

Το πεδίο δράσης του ανέκαθεν υπήρξε ο αθλητισμός. Έπαιξε ποδόσφαιρο σε ομάδες της επαρχίας ως αμυντικός, ενώ στη συνέχεια η θάλασσα έγινε το «τερέν» του, με το θαλάσσιο σκι να είναι το νυν αντικείμενο της επαγγελματικής δραστηριοποίησής του, ως εκπαιδευτής. Παράλληλα, ασχολείται με το τάε κβον ντο και το κικ μπόξινγκ.

Όσο για το μέλλον; Όπως εξομολογήθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, η ενασχόλησή του με τα κοινά στη Σκιάθο υπήρχε ήδη στη σκέψη του: «Δε θα άφηνα το βενζινάδικο για να κατέβω στην πολιτική ποτέ. Είναι, όμως, μια κουβέντα που έχουμε κάνει σε κάποιους κύκλους, πάνω απ’ όλα επειδή μας ενδιαφέρει το νησί και θέλουμε να βάλουμε το χεράκι μας για να βοηθήσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια που γίνεται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχει περάσει από διάφορα επαγγέλματα στη Σκιάθο και γνωρίζω τα καλά και τα κακά, όπως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που γνωρίζουν πράγματα.

Είναι συζητήσεις που κάναμε με σοβαρούς ανθρώπους, που είναι πολύ κοντά στο νησί», είπε χαρακτηριστικά. Αν κάνει το βήμα στο προσεχές μέλλον, το πιθανότερο είναι πως θα εκλεγεί με την πρώτη του υποψηφιότητα. Όπως και να έχει, η λέξη που τον χαρακτήρισε στο παιχνίδι και μάλλον τον χαρακτηρίζει και στη ζωή του είναι «απτόητος». Η νίκη του στο «Survivor» του απέφερε ήδη ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως έπαθλο, σοβαρές προτάσεις για διαφημίσεις, εκ των οποίων αυτή που αποδέχτηκε φημολογείται πως είναι ύψους 230.000 ευρώ για ένα χρόνο. Και αν ο Ντάνος διαχειριστεί σωστά και έξυπνα τη δημοφιλία του, δεν αποκλείεται να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και κέρδη από άλλους νικητές τηλεοπτικών σόου. Α, και να μην το ξεχάσουμε: ο Ντάνος είναι sinlge!

Μελίνα Κολιτσοπούλου

Με έναν από τους καλύτερούς του φίλους σε εύθυμη στιγμή
Στο γυμναστήριο όπου γυμναζόταν, μία ημέρα πριν την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο
Νεαρός, με συμμαθήτριά του σε σχολική εκδρομή στη Σκιάθο
Φωτογραφημένος με τουρίστες στην παραλία Κουκουναριές
Με συμμαθητές του στις Πλάκες, όπου συνήθιζαν να κολυμπούν
Με τον Λευτέρη Πανταζή και φίλους του, σε κέντρο διασκέδασης στη Σκιάθο
Στο βενζινάδικο που διατηρούσε με τον αδελφό του, στο νησί του
Ποζάροντας με ένα πέδιλο του σκι στις Κουκουναριές της Σκιάθου, όπου εργάζεται ως δάσκαλος του θαλάσσιου σκι
Με τον επιστήθιο φίλο του, Πάνο, συνεργάτη του στα water sports, στις Κουκουναριές
Με συμμαθήτριές του σε σχολικές εκδρομές

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS